Аніта цой розповіла про незвичайну процедуру, яка допомагає їй відновитися після травми

260

Справа в тому, що на початку вересня виконавиця вирушила до туреччини на зйомки кліпу і в свій єдиний вихідний вирішила погуляти по анкарі. Виходячи з давньої фортеці в пляжних тапочках, аніта послизнулася і заробила тріщину в ступні. Місцеві медики надали зірці допомогу, наділи на ногу спеціальний медичний чобіт і заборонили вставати на каблуки в найближчий місяць.

Як же все-таки буває прикро, коли раптом випадково на рівному місці підвертаєш ногу і отримуєш собі тріщину в ступні. Опиняєшся в лікарні і розумієш, що до шоу «п’ятий океан» залишилося всього 4 тижні, а тобі лікарі кажуть, що 4 тижні ні в якому разі не можна ходити на підборах», — розповіла виконавиця хіта «небо» на своїй сторінці в instagram.

Зараз артистка проходить курс відновлення: їй колють власну плазму для зрощування кістки, вона п’є вітаміни і щодня займається з реабілітологом.

Лікування проходить в штатному режимі, відчуваю себе добре, – поділилася аніта з «антеною». – морожу ногу в кріоапараті по чотири-п’ять разів на день, загоєння завдяки йому йде на 70 відсотків швидше. Намагаюся зробити все, щоб якомога швидше встати на ноги, адже 1 жовтня в кремлі пройде моє ювілейне шоу «п’ятий океан», я повинна пурхати над сценою як метелик!