Переваги охоронної компанії «D.C.G.»

5-11-2021

Чи може людина відчувати себе вільною в умовах потенційної загрози своєму життю або життю близьких йому людей? Чи можливо розвивати бізнес в умовах потенційної псування або крадіжки товарно-матеріальних цінностей? Безумовно, ні. Чи складно знайти охорону компанію, який міг би якісно і недорого забезпечити охорону? Безумовно, так. Рекомендуємо звернутися за посиланням Подробнее. якщо Ви шукаєте компанію для охорони.

Прагнення убезпечити себе, нажите майно і комерційну власність зумовило підвищені вимоги до безпеки як такої. Саме тому на ринку охоронних послуг працюють приватні охоронні підприємства (ЧОП), для яких охорона це бізнес, що пред’являє високі вимоги до тих, хто ним займається. Саме такою-високопрофесійною і надійною — є Охоронна компанія «D.C.G.».

Клієнти компанії : власники банків, торгових центрів, будівельних майданчиків, ресторанів і кафе, а також багато інших, які протягом більш ніж 20 років мали можливість оцінити високий професійний рівень нашого охоронного об’єднання.

Скориставшись послугами

приватного охоронного підприємства, ви можете бути впевненими в тому, що:

  • зможете розраховувати на особисту охорону в будь-який час доби;
  • Ваші об’єкти, працюючий персонал і клієнти будуть в повній безпеці завдяки превентивним і оперативним діям співробітників нашої охоронної фірми;
  • отримайте комплексну охорону незалежно від роду діяльності вашої компанії і об’єкту, що охороняється;
  • при необхідності співробітники нашої охоронної компанії нададуть консультацію щодо запобігання потенційних загроз на вашому об’єкті.


Технічна база
Крім таких охоронних послуг, як особиста охорона об’єктів, охоронне підприємство готове запропонувати всім своїм клієнтам професійний контроль над процесом установки стаціонарних і технічних засобів охорони, в тому числі:

  • стаціонарні пости охорони, які необхідні для організації контрольно-пропускного режиму, контролю відвідувачів, а також, у разі необхідності, їх автомобілів;
  • сигналізація, в тому числі: загальна і протипожежна, а також тривожні кнопки, які необхідні для ефективного надання послуг охорони ;
  • система контролю доступу співробітників, зокрема в службові та підсобні приміщення, що охороняються нашим приватним охоронним підприємством (ЧОП);
  • інші засоби та обладнання, необхідні для здійснення охоронних заходів нашим охоронним об’єднанням.


Безпека-це процес для нас і результат для Вас!
Невпинна турбота про безпеку наших клієнтів та їх майна-відмінна риса охоронної компанії. Адже тільки безперервно надається комплекс охоронних послуг, спрямованих на недопущення та усунення ризиків, що вживається охоронною фірмою, дає стовідсотковий результат.

Основні показники роботи нашого приватного охоронного підприємства:

Бездоганна репутація
Охоронна компанія «D.C.G.» давно надає Охоронні послуги і зарекомендувало себе в якості надійного партнера. Клієнти вдячні нам за чітке виконання взятих на себе зобов’язань, професіоналізм наших співробітників і, звичайно ж, професійну етику. Ми вживаємо суворі і безпрецедентні заходи щодо нерозголошення конфіденційної інформації, одержуваної від клієнта.

Професіоналізм співробітників
Безумовно, ми дорожимо своєю репутацією, тому наше Охоронне об’єднання з особливою ретельністю підбирає своїх співробітників, враховуючи їх фізичне і психологічне здоров’я. Адже Охорона передбачає швидке і адекватне реагування, а також припинення позаштатної ситуації, дотримання професійної етики і т. д.

Тому у нас працюють співробітники, які пройшли перевірку за наступними категоріями:

  • рівень фізичної підготовки;
  • загальний стан здоров’я;
  • психологічна стійкість;
  • вміння користуватися зброєю і сучасними технічними засобами;
  • здатність до реагування в екстремальних ситуаціях;
  • знання та дотримання професійної етики.

Незалежно від особливостей вашого комерційного об’єкта або житлового будови — компанія гарантує надійну охорону і оперативне реагування на будь-яку, навіть найскладнішу позаштатну ситуацію. Однак, говорячи про позаштатні загрози, слід підкреслити, що вся діяльність співробітників охоронного компанії спрямована на превентивне реагування і запобігання складних ситуацій на ввірених нашій охоронній фірмі об’єктах.

Значний досвід успішної роботи на об’єктах різної площі і роду діяльності, високий рівень професіоналізму охоронців, надійна і сучасна технічна база є невід’ємними перевагами нашої охоронної фірми.

Гарантії та перспективи
Охоронна компанія «D.C.G.» забезпечить вашу особисту безпеку, захист близьких Вам людей, а також співробітників і клієнтів вашої компанії.

З кожним новим клієнтом представник нашого охоронного агентства детально обговорює заходи безпеки, дає рекомендації з організації охоронних заходів, в тому числі захисту територій та встановлення необхідного обладнання. Здійснюючи діяльність , ми можемо гарантувати повне дотримання всіх Ваших вимог і побажань, а також виконання всіх взятих на себе зобов’язань.

Перспективи і вигоди співпраці з Охоронною компанією «D.C.G.» і підприємством очевидні: укладаючи з нами договір, ви продовжуєте займатися власними справами, не відволікаючись на питання особистої безпеки і збереження цінностей на охоронюваних нами ваших об’єктах.