Самий норовливий знак: чому з овнами складно спілкуватися і чим вони хороші

610

Овен-один з найскладніших знаків зодіаку. Часом спілкування з ним нагадує сплав по бурхливій річці: ці люди такі ж незалежні і непередбачувані, як гірський водоспад. Чим характер овнів відрізняється від інших знаків зодіаку, і яке їх призначення, розповіла астропсихолог, експерт з розкриття потенціалу людини юлія терентьєва.

Загальна характеристика овнів

овни — люди, що народилися в період з 21 березня по 20 квітня, вони починають цикл знаків зодіаку. Ними управляє червона планета марс, а велить стихія вогню, яка і формує непростий, але цілеспрямований характер.

Овни-амбітний і незалежний знак. Незважаючи на спокійний темперамент, ці люди звикли досягати своїх цілей і отримувати бажане. Вони легко загоряються ідеєю і запалюють інших, але для виконання рутинних справ у них не вистачає терпіння і скрупульозності.

Овни воліють посилений натиск, енергію, активність, які і дозволяють зробити прорив. Якщо представники цього знака чимось зацікавлюються, вони долають будь-які перешкоди, щоб досягти мети.але овни можуть так само швидко охолонути, як і загорілися. Їм постійно потрібні нові враження, тому представники цього знака нерідко вибирають ризиковані професії, пов’язані з небезпекою для життя (військові, рятувальники, журналісти, мандрівники, спортсмени).

овни амбітні і вперті, люблять виступати в ролі керівників. Вони гарячі і безстрашні, не терплять, коли їм вказують або вимагають від них підпорядкування. Такі люди частіше працюють на себе і не переносять паперової тяганини, яка відбиває у них інтерес до справи.

Овни-творчі, наполегливі і сильні духом люди. Вони прагнуть до високих ідеалів, гармонії і краси, ними рухають піднесені почуття. Але, розчаровуючись у своїй меті або предметі обожнювання, переключаються на новий ідеал краси. Такі сильні сторони овна, як наполегливість, впертість, бажання керувати і диктувати свої умови нерідко обертаються переоцінкою власних сил і нетерпимістю. Вони не люблять і не вміють приймати чужі поради, не помічають підступи зрадників і конкурентів, тому несподівано потрапляють в неприємні ситуації.невміння підкорятися нерідко обертається відсутністю дисципліни, що шкодить розвитку кар’єри і викликає різні ускладнення в житті.

Успіх представників цього знака змінюється невдачами. Люди, що народилися під цим знаком, впадають в депресію, коли у них відсутня зацікавленість у справі. Але якщо з’являється ідея, яка захоплює, овен знову «загоряється» і готовий вести за собою інших.

Особливості спілкування з овнами

У спілкуванні овни відкриті і прямолінійні, що часом обертається грубістю і нетактовністю. Через свою відвертість вони швидко розчаровуються в людині, якщо не отримують відповідної щирості, і без жалю розривають відносини. Ці люди проявляють впертість і егоїзм, прагнуть завоювати увагу оточуючих. Заради досягнення мети вони здатні навіть переступити норми моралі.

Упертість, небажання слухати інших і визнавати власні помилки часто веде до сварок. Овнам потрібно вчитися бути терпиміше до свого оточення, вміти просити вибачення і прислухатися до чужої думки. Незважаючи на егоїстичність, овни отримують задоволення від турботи про близьких. Любов грає не останню роль в їхньому житті. Вони вміють зберігати вірність, а цілісність натури дозволяє їм створювати міцні шлюбні союзи. у любові овни наполегливі, пристрасні, вимагають від партнерів повної віддачі, але самі часто пригнічують емоції, щоб не ставати залежними від коханої людини.

Призначення в роду

овни-це люди, які приходять, щоб змінити родову програму. Кожен рід володіє незримою енергією. Якщо вона устоялася, стала занадто інертною, овни повинні дати новий поштовх колесу життя і просунути вперед родовий дух. Якщо в минулому в родині була здійснена несправедливість, представникам цього знака належить її виправити. Овни-воїни, що вимагають оновлення. Щоб виконати своє призначення, такі люди повинні бути рішучими, активними, що дають відсіч і вміють завойовувати простір.

Космічна завдання овнів-привнести в сім’ю нові, досі небачені багатства, не обов’язково матеріальні. Це може бути переїзд на нове місце, набуття цінних умінь і знань. Якщо в дитині-овні виховувати дух переможця, з роками він стане сильніше, а невдачі і перешкоди тільки загартують його.

Зірки, що народилися під знаком овна

Серед знаменитих акторів, зірок естради, політиків багато народилися під знаком овна. Вони володіють рішучістю, енергією, цілеспрямованістю, які дозволяють їм досягати своїх цілей.

Аня тейлор-джой

Будучи молодшою в сім’ї, вона боролася за своє «місце під сонцем» і вражала оточуючих дивовижною працездатністю. Коли сім’я перебралася до лондона, їй довелося самостійно вивчати англійську мову за книгами про гаррі поттера.

З дитинства аня займалася балетом, який допоміг їй виробити дисципліну. Але справжнього самовираження вона зуміла досягти в акторській майстерності, спочатку граючи в драматичному гуртку, а потім виконуючи ролі в кіно. Шлях до слави для неї виявився непростим. Оцінюючи свою гру у фільмі “відьма”, аня була переконана, що акторське майбутнє для неї закрите. Зайва вимогливість до себе обернулася комплексами і напруженістю. Але цей аспект компенсувався щирим переживанням ролі, емоційними злетами і падіннями на екрані, які і привели її до мега-популярності.

Інопланетної зовнішності і жіночності аня зобов’язана терезам в північному вузлі своєї натальной карти, що дозволяє проявити характеристики венери.

Крістен стюарт

Воля, ініціативність, активність і енергійність дозволили їй досягти величезного успіху в кіно і стати в 2012 році найбільш високооплачуваною актрисою.

Крістен стюарт відрізняється хорошою фізичною силою і витривалістю, які притаманні всім представникам знака овен.

Вона володіє веселим і миролюбним вдачею, розташовуючи до себе людей. У той же час актриса повною мірою проявляє наполегливість і амбітність, наполегливо просуваючись на вершину кінематографа і завойовуючи нові перемоги і регалії.

Хіт леджер

Легендарний австралійський актор, який зіграв казанову і джокера у фільмі» темний лицар”, народився 4 квітня. найсильнішою планетою в його натальной карті був нептун, який і зробив основний вплив на характер і творчі здібності кінозірки.

Як і інших представників цього знака, його відрізняла широка ерудиція, розум, допитливість, численні інтереси. Він був і актором, і музикантом, і режисером.

Вплив нептуна в натальной карті дозволило хіту леджеру проявити ту чуттєвість і захопленість світом ілюзій, які були характерні для багатьох персонажів актора. Кожну роль він опрацьовував особливо ретельно, в чому і висловилася самозабутня захопленість улюбленою справою, властива овнам.

овен-непростий в спілкуванні знак. Під ним народжуються першопрохідці і воїни, здатні вдихнути в цей світ нове життя. Овни приходять сюди для того, щоб першими вступити на більш досконалу щабель розвитку, що очікує все людство.