Тренди жіночого взуття для літа 2021

7-23-2021

 

Тренди “весна-літо 2021” диктують нову моду. Замість того, щоб побалувати себе новою парою туфель на підборах, яку можна надіти з елегантним вечірнім платтям, ми закупили домашній одяг, в’язані вироби і свічки в небачених раніше кількостях. Пандемія вже позаду, і настала пора звернути свої погляди на полиці взуттєвих магазинів і актуальні тренди демісезонного взуття та одягу. Давно вже відома на українському ринку компанія Prego пропонує широкий вибір взуття та аксесуарів для чоловіків та жінок, зверніться за посиланням Магазин обуви Prego та перегляньте нові актуальні колекції. Поспішайте вже розпочався сезон спекотних знижок та цікавих акцій.

Мода в цьому сезоні не настільки категорична: тут правлять бал блиск і яскраві літні фарби, взуття як на високому, так і на зручному квадратному каблуці або високій платформі, різноманітність матеріалів, проте в тренді – шкіра різних відтінків і фактури – від натуральних і білих до темних і лакових. Приймаємо як факт-наш повсякденний одяг в 2021 році зажадає чогось іншого, крім тапочок (не хвилюйтеся, вони не повністю застаріли). “домашній” стиль одягу і взуття відходить на другий план, поступаючись місцем більш широким і варіативним моделям, де поєднується свобода форм і фактур, оригінальний стиль, яскравість образів і дизайн.

Отже, з якими взуттєвими трендами ми будемо проживати 2021 рік? важливо, що комфорт як і раніше є пріоритетом у ставленні до взуття, так само як і довговічність. Актуальні демісезонні моделі зроблені з ергономічних матеріалів, на зручній підошві – в такому взутті можна в буквальному сенсі літати. Таку тенденцію у виборі моделей підтримають і лікарі-ортопеди, правильно підібране, зручне взуття допоможе рівномірно розподілити навантаження при ходьбі, захистить від відчуття дискомфорту в стопах і тяжкості в ногах після насиченого робочого або вихідного дня. Якісний матеріал взуття забезпечить захист від пітливості ніг та інших неприємних відчуттів під час ходьби.

Взуття на платформі-це практично “подарунок від Бога”. Пройшли ті часи, коли додати в зрості зайві 5-10 см означало надіти «шпильки». Тепер ви можете легко вирости разом з високою і товстою підошвою. В результаті виходить набагато зручніше, висока платформа робить нас візуально стрункішою. Тому ця тенденція набирає обертів рік за роком. Модні будинки який сезон зізнаються в любові 90-м, в тому числі взуття на платформі. У Versace ми побачили босоніжки яскравих кольорів, в той час як Erdem вибрав більш нейтральну версію. Одне можна сказати точно: в цьому році платформа – найактуальніший тренд взуття в сезоні «весна-літо 2021».

Сміливо поєднуйте платформу з вашими улюбленими сукнями-комбінаціями, джинсами-бохо і футболками з жакетами. Загальне правило тут-чим товщі підошва, тим краще. І немає межі досконалості.

У літньому сезоні не відмовляємо собі в задоволенні побалувати себе покупкою ще одних сандалій на плоскій підошві в свій гардероб – літо, згідно з прогнозами, буде спекотним. Радимо це зробити ще навесні: гарячі тренди літнього взуття 2021 року будуть доступні у вашому розмірі, і так швидше настане літо (перевірено)! Як можна більше літніх суконь, розвіваються на вітрі, сонячні окуляри і легка невагома пара взуття, яка абсолютно не відчувається на ногах, – ідеальне літо, навіть якщо знову не вдасться поїхати на південь Франції.

Ви теж колись були переконаним фанатом високих каблуків, якому тепер довелося приборкати цю любов? В такому випадку ми звертаємо свої погляди знову в бік зручною і практичною взуття, в якій – і на прогулянку, і на роботу, і на свято можна. Ось чому ми переходимо на міні-каблук, щоб отримати такий же кайф, як і від високих, але з деякою додатковою легкістю і зручністю. Низькі підбори відмінно поєднуються з casual, а будь-яким джинсам з кроп-топом додадуть неймовірної жіночності. Світові streetstyle Діви вже давно полюбили цей тренд. Якщо вам потрібна універсальна модель, то низький каблук-це якраз те, що потрібно.