Як вибрати сукню для випускного

7-15-2021

При виборі святкового вбрання ви потрапите в «яблучко», якщо візьмете на озброєння модні тенденції 2021 року та звернетеся за посиланням випускні плаття де все це можна купити:

• жіночність;

• мінімалізм;

• багатошаровість;

* довжина в підлогу;

• декор з мережива, паєток;

• асиметрія;

• волани, оборки, шлейфи;

Матеріал і фактура-це не менше 50% успіху у вечірній сукні. Оксамиту, шовку, гіпюру, атласу, шифону під силу створити шикарний образ при лаконічному силуеті і мінімумі декору.

Головне завдання випускного вбрання-підкреслити юний вік і красу його власниці. Дізнайтеся, які модні фасони пропонують світові подіуми.

В образі попелюшки

Кожна дівчина відчуває себе казковою принцесою в об’ємній моделі в підлогу. Ви будете в тренді, якщо виберіть сукні на випускний вечір з атласу і тюлю. Образ не вимагає яскравих аксесуарів. Досить вишуканих сережок і клатча.

Русалочка

Романтичний образ навівають довгі сукні для випускного вечора з приталеним силуетом і розширенням до низу. Випускний вечір-це бал для сучасної дівчини. Повітряні сукні з органзи пастельних кольорів, прикрашені воланами, оборками, – вибір юної мрійниці. Моделі можуть бути на тонких лямках або з одним відкритим плечем. Carolina herrera, marchesa notte звернулися до романтичного стилю при створенні вечірньої колекції.

Мінімалізм

Модні тенденції випускних суконь 2021 тримають курс на скромність. Лаконічні класичні сукні як ніколи доречні на випускному балу. Додайте ефектне кольє, сережки, браслет, як це зробили dior і tom ford.

Mullet

Це вечірні сукні на випускний з асиметрією. Укорочена передня частина і подовжена задня створюють характерний силует моделі. Щільна фактура матеріалу дозволяє тримати сукні форму.

Шовк

Модні сукні до підлоги зі шлейфом зустрічаються в колекціях alexandre vauthier, galvan. Розкішна шовкова фактура, асиметрія, драпірування скажуть про те, що ви в курсі останніх тенденцій.

Шик і блиск

Підійде на випускний і мерехтливий образ. Золота або срібляста тканина, лаконічний силует, мінімум аксесуарів формують стиль справжньої принцеси. Складна і ефектна фактура матеріалу « “головний герой” у витонченому образі. Нехитра зачіска, класичні однотонні туфлі, скромний макіяж не відволікають увагу від шикарного мерехтливого сукні на випускний бал. Herve leger, dolce&gabbana вибрали в своїх вечірніх колекціях саме цю безпрограшну стратегію.

Стилі випускних суконь в сезоні 2021 року представлені класичними варіантами і оригінальними рішеннями. Дизайнери надають великого значення вибору матеріалів. Головні тенденції представлені на фото суконь на випускний.

Модні кольори

Актуальна палітра 2021 року включає досить багато відтінків. Який з них вибрати? що саме надіти на випускний?

У моді пастельні тони: бежевий, рожевий, бузковий, лілово-рожевий. Класичні кольори суконь на випускний (чорний, глибокий червоний, синій, чорничний) продовжують утримувати лідируючі позиції. При бажанні темні фарби можна “оживити” стразами, паєтками, вишивкою.

При виборі відтінку сукні для випускного вечора необхідно враховувати свій цветотип. “лету” зі світло-русявим волоссям підійде синій, бузковий, перловий тон. “весні” з золотистою копицею-на-віч насичений жовтий, зелений, персиковий. “родзинку” рудої “осені” підкреслить глибокий червоний. Брюнетці-» зими ” підійде пурпурний, смарагдовий, чорно-білий мікс.

Модні в 2021році сукні на випускний – це яскрава палітра і квіткові принти. При виборі відтінків слід враховувати і вік юних леді.

Випускницям 9-го класу до лиця пастельні і теплі тони, як у моделі «юля» або «фіджі». Для тих, хто закінчує 11 клас, можна вибрати глибокі і насичені кольори, наприклад, цикламеновую «селесту».

Завітайте до сайту https://diforte.ua/, приміряйте красиві сукні на випускний в різних колірних рішеннях. Вам допоможуть підібрати ідеальний відтінок, підкажемо варіант, який підкреслить красу очей, волосся, шкіри. У каталозі бренду представлена палітра для всіх цветотипов і вікових категорій.

Як вибрати ідеальний силует на випускний в залежності від типу фігури

Модні фасони суконь на випускний 2021-це перш за все індивідуальність. При створенні образу складно обійтися без урахування особливостей фігури.

Тип “груша” відрізняють неширокі плечі, тонка талія, пишні стегна. Фігуру допоможе гармонізувати плаття для випускного з v-подібним вирізом і розкльошені низом. Якщо ви володарка цих пропорцій, зверніть увагу на моделі «летті» і «аврора». Скромні човники на шпильці завершать вишуканий образ.

Яскраво виражена осина талія-перед нами “пісочний годинник”. Сукня-футляр або облягаюча модель в підлогу підкреслять достоїнства форм як у мерилін монро. Уникайте занадто зухвалої ультра-короткої довжини.

Тип “яблуко” відрізняють стрункі ноги і обсяг в області грудей. Грамотний вибір фасону акцентує увагу на достоїнствах і приховує зайве в зоні живота. Додайте високий каблук і ви-королева!

Типу фігури “прямокутник” властиві довгі ноги, вузькі плечі, невиражена талія. Пряме або напівприталене плаття привертає увагу до зони грудей, стегон, надає формам спокусливі лінії.

Тип “трикутник «з широкими плечима і вузькими стегнами рекомендується наблизити до»пісочним годинником”. Це можливо, якщо відвернути увагу від області плечей. Вам допоможуть: глибокий виріз і пишна спідниця від талії.

Поради носять рекомендаційний характер. При бажанні ви можете вибрати пишний або ультра-короткий варіант. Головне, щоб образ був доречний і відповідав модним тенденціям для суконь на випускний.