Як лікується защемлення сідничного нерва

10-25-2021

Ішіас (обмеження сідничного нерва) – причина страждань, яка потребує якісного лікування!
Обмеження сідничного нерва.јрдседаліщний нерв – найбільш довгий і потужний нерв нашого організму, що забезпечує чутливу і рухову іннервацію шкіри і м’язів нижніх кінцівок. Утворений він декількома волокнами, що йдуть з ніжнепоясничного і верхнекрестцового відділів хребта. Більш докладно з цього питання дізнавайтеся за посиланням ішіас та отримайте консультацію від фахівця.

Саме в поперековому відділі хребта нервові волокна, що утворюють сідничний нерв, часто ущемляються в місцях виходу з спинномозкового каналу. Причина захворювання-зміщення хрящових міжхребцевих дисків, або дискова грижа. Обмеження волокон сідничного нерва проявляється їх запаленням, невритом, або ішіасом.

Симтоми ішіасу (обмеження сідничного нерва)
Пацієнт з діагнозом ішіас відчуває інтенсивну пекучий біль, що поширюється з попереку на сідничну область і далі – на задню поверхню стегна, гомілки, підошовну область стопи. Самостійне пересування при цьому утруднено. Надалі хронічно протікає неврит ускладнюється стійкою кульгавістю і атрофією м’язів нижньої кінцівки. Усунення обмеження сідничного нерва в клініці вертебрології і нейроортопедії Вертебрадопоможе знайти втрачені рухові функції.

Переваги діагностики та лікування ішіасу сідничного нерва в клініці вертебрології і нейроортопедії Вертебра :
Фахівець
Діагностикою та лікуванням обмеження сідничного нерва займаються досвідчені фахівці – неврологи-рефлексотерапевти.
Інструментальна діагностика
За допомогою сучасної рентгенологічної апаратури, що володіє високою роздільною здатністю, ми діагностуємо структурні порушення з боку поперекового відділу хребта. Стан нервових волокон сідничного нерва можна оцінити на основі даних МРТ – магнітно-резонансної томографії.
Лабораторна діагностика
Обмеження сідничного нерва часто розвивається на тлі різних захворювань і обмінних порушень. Методом лабораторних аналізів ми виявляємо ці порушення.
Три причини для лікування ішіасу в клініці
Виклик лікаря додому
З цілком зрозумілих причин пацієнту з обмеженням сідничного нерва дуже важко самостійно відвідати медустанову. В такому випадку хворий може викликати фахівця-невролога додому.
Комплексний підхід
В ході лікування ми усуваємо не тільки безпосередньо сідничний неврит, але і його причини – захворювання, виявлені в ході діагностики.
Нетрадиційні методи
Поряд із загальноприйнятими методами лікування сідничного невриту ми застосовуємо нетрадиційні методи. Серед них-акупунктура (голковколювання), мануальна терапія, гірудотерапія (лікування п’явками).
Лікування обмеження сідничного нерва в клініці.
Лікування проводиться в кілька етапів. Спочатку потрібно усунути біль, полегшивши тим самим стан пацієнта. З цією метою ми проводимо блокади нерва місцевими анестетиками, які за своєю силою і тривалості дії набагато перевершують традиційний новокаїн. Однак знеболювання практично не впливає на запальний процес, тому пацієнт проходить курс протизапального і загальнозміцнюючого лікування.

Клініка вертебрології і нейроортопедії Вертебра допоможе впоратися з болем і запаленням!

Після того як біль вщухла і гостра фаза запалення пройшла, лікарі приступають до подальшого лікування. Воно включає в себе масаж, мануальну терапію, голкорефлексотерапію, лікувальну фізкультуру. Мета даних заходів-звільнити ущемлені нервові волокна, поліпшити в них обмінні процеси і відновити втрачені рухові функції.

Обмеження сідничного нерва можна і потрібно усунути звертайтеся в клініку вертебрології і нейроортопедії Вертебра – і лікарі допоможуть вам!