Як оцінити і продати старовинну картину

5-25-2021

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Скупка картин є серйозним бізнесом, особливо якщо мова йде про раритетні роботи відомих художників. Полотна представляють інтерес не тільки для галерей і музеїв. Багато відомих колекціонерів з особливим інтересом розглядають пропозиції власників шедеврів мистецтва минулого століття. Більш детальну інформацію можна отримати ща посиланням https://ocenka-pokupka.kiev.ua/kartiny/Тому, перш ніж стати її законним володарем, необхідна оцінка картин.

1. Враховуючи динамічний розвиток різних способів спілкування і значимість інтернет ресурсу для сучасної людини, оцінка картин онлайн безкоштовно – одна із затребуваних послуг. Необхідно враховувати, що будь-яка скупка картин в Києві обов’язково передбачає оцінку живопису.

Головні критерії оцінки і скупки картин в Києві

Оцінка картин являє собою кілька обов’язкових етапів. Вони включають в себе:

  • Вік картини і її справжність. Досвідчені експерти проводять оцінку картин в москві за допомогою двох способів. Спочатку екземпляр візуально оглядається на предмет справжності. Мистецтвознавець звертає увагу не тільки на загальні нюанси, але і всі деталі, які пересічній людині не здаються значущими. Нанесення фарби, положення кисті, ці моменти дозволять зробити первинну оцінку картин. Далі може бути призначена фізико-хімічна експертиза, яка на 99 % визначає справжність картини.

  • При скупці картин в москві, особлива увага приділяється загальному стану полотна. В, де оцінюється картина, фахівець визначає належні умови зберігання. На стан впливає температурний режим, ступінь вологи в кімнаті, освітленість, своєчасне, а головне правильне видалення пилу.

  • Оцінка картини передбачає проведення ряду заходів. Мистецтвознавці звертають увагу на жанр, автора і його популярність, наявність клейма або підпису художника.

  • Розмір і матеріал, який використовується в якості полотна.

  • Наявність і стан рамки.

Важливо відзначити, що скупка картин проводиться на основі оцінки картин. Наявність експертного висновку може значно вплинути на остаточну вартість картини антикваріату.

Як оцінюється живопис?

Щоб отримати кваліфіковану допомогу, необхідно звернутися в компанію, яка займається скупкою картин дорого. На офіційному сайті представлена вся інформація щодо діяльності організації. Співпраця з оцінки картин онлайн являє собою:

  • Надання інформації по полотнах. Важливо представити всю наявну інформацію, включаючи висновок експерта. Якщо висновок відсутні, то може бути проведена безкоштовна оцінка картин.

  • Необхідно сфотографувати об’єкт в кілька ракурсів, важливо використовувати якісний інструмент, щоб фахівець мав можливість оцінити картину по фотографії. Якщо на полотні є дефекти, необхідно сфотографувати ці місця окремим крупним планом.

  • Надіслати фото на електронну адресу або через мобільний додаток.

  • Дочекатися попередньої оцінки картини. Візуальний огляд фахівця не займає більше 15 хвилин. Після чого, фахівець представить попередній вердикт по вартості для скупки картин.

Оцінка картин в Києві. Переваги співпраці

Історичний живопис, картина являє собою особливу цінність, яку зможе грамотно визначити тільки справжній фахівець мистецтвознавець. До переваг кваліфікованої роботи варто віднести:

  • Оцінка і скупка картин проводиться досвідченими фахівцями, які мають багатий досвід і професійно розбираються в мистецтві.

  • Безпека та гарантії. При необхідності, організовується виїзд свого представника за адресою заявника. Експерт займається організацією з безпечної доставки твори мистецтв. Клієнту немає необхідності шукати транспорт і оплачувати доставку.

  • Оцінка картин онлайн не займає багато часу. Володар має попередню інформацію про свою власність. Наявність оцінки не зобов’язує його до обов’язкового співробітництва. Кожен клієнт вільний самостійно вибирати найбільш вигідний для нього варіант.

  • Наш антикварний магазин зі скупки картин, маючи багаторічний досвід, тісно співпрацює з відомими колекціонерами, художніми музеями та виставками. Тому, при необхідності, процес може бути прискорений, а для клієнта буде підібраний найбільш вигідний варіант.

Як оцінити картину і продати за вигідною ціною?

Перш, ніж продати, потрібно знати, як оцінити вартість картини. А щоб не стати жертвою обману, важливо звернутися в перевірені контори. Необхідно звернути увагу на:

  • Репутацію фірми і тривалість її роботи на ринку.

  • Ознайомитися із загальною інформацією щодо діяльності та відгуками тих клієнтів, які мали ділові відносини з компаніями.

  • Важливо враховувати, що історична і ринкова цінність – це непорівнянні речі. Тому, отримання компетентної думки і професійної консультації дозволить не просто визначитися, а й прийняти виважене і правильне рішення.

Ринковий інтерес завжди спрямований на отримання прибутку, в інтересах покупця. А експертна оцінка завжди має на увазі сукупність всіх факторів і комплексний підхід до вирішення поставленого завдання. Вони припускають знання експертом не тільки історичної цінності представленого полотна, а й справжню його ринкову вартість.