Ігровий автомат Sizzling Hot

12-15-2020
Ігровий автомат Sizzling Hot

Мабуть, немає такого гемблера, яка б не пам’ятала «вишеньки», «кавуни», «виноград», «сімки», які раз у раз випадали на барабанах ігрових автоматів Sizzling Hot https://vamsudak.com/sizzling-hot-deluxe, тут у вас є усі шанси на перемогу. Емулятор слота Сізлінг Хот є простим в освоєнні і вивчення таблиці виплат майже не займає часу. Завдяки своїй простоті і “щедрості” цей ігровий автомат придбав величезну популярність серед завзятих гравців, викликаючи ностальгію за колишньою часу.

Ігровий автомат Sizzling Hot: відродження легенди

Сьогодні, завдяки появі оновленого «однорукого бандита» від Novomatic у Вас з’явилася можливість грати в Sizzling Hot онлайн безкоштовно. Потрібно сказати, що кардинальних змін апарат не зазнав, тому гравець може відразу сідати і грати, занурившись в атмосферу старих добрих ігрових залів.

Оформлення ігрового поля залишилося практично незмінним. Виробник слота, компанія Novomatic Gaminator, повністю зберегла його первозданний стиль. Правда, було вирішено все ж дещо поліпшити апарат. У підсумку, він отримав Автогри і гру на ризик, що дозволяє подвоювати отриманий виграш.

Слот «Компот»: знаменита гра на подвоєння

Якщо в ігровому автоматі Компот гравець отримує виграшну комбінацію, то до моменту отримання виграшу він може натиснути на кнопку «Ризик» і увійти в режим гри на подвоєння. Йому надається можливість вгадати колір масті карти, розташованої на екрані. Для спрощення завдання є ряд попередніх витягнутих карт. У разі вгадування кольору отриманий виграш подвоюється. У разі ж невдачі, вся сума отриманого призу зникає.

Опис ігрового автомата Сізлінг Хот

Слот має 5 ігрових барабанів і 5 ліній виплат (до слова, в ігровому автоматі Sizzling Hot Deluxe – оновленої версії Компоту – ігрових ліній стільки ж). Максимально можливий множник зробленої гравцем ставки – 5000. Ігрові символи автомата представлені:

  • арбузом;
  • сливою;
  • виноградом;
  • вишнею;
  • апельсином;
  • «Сімкою»;
  • зіркою.

«Сімка» в даному слоті є диким символом, що дозволяє замінити будь-який відсутній. Скаттер ж є зірка. Правда, навіть якщо на екрані випаде три таких символу, ставка збільшиться всього в 2 рази. Крім того, при випаданні трьох будь-яких фруктів, ігрова ставка може бути збільшена в 20 разів. Також характерно, що випадання всього двох вишень дає гравцеві подвоєння ставки. Безкоштовних бонусних обертань даний класичний автомат не має.

Як грати в ігровий автомат Sizzling Hot

Отже, грати в автомат Sizzling Hot (Компот) надзвичайно просто. Він не вимагає часу на ознайомлення і вивчення. Все, що необхідно гравцеві – це включити даний слот і почати грати.

Незважаючи на простоту і доступність, автомат здатний надати любителям «одноруких бандитів» море задоволення і дає можливість виграти солідні суми. А гра на подвоєння тільки додає родзинку в ігровий процес і розпалює азарт ще сильніше.