ОГЛЯД СУМОК, ЯКІ В МОДІ ЦІЄЇ ВЕСНИ

5-7-2021


Вивчаємо головні тренди

У гардеробі кожної дівчини повинні бути сумки на всі випадки життя. І хоча зараз ми знаходимо привід зайвий раз вбратися хіба що для прогулянки в парку або для походу в супермаркет, це не скасовує цей факт. Так що вивчаємо тренди з подіумів і дізнаємося більше про сім наймодніших моделях. А Вам рекомендуємо звернутися за посиланням Інтернет-магазин Містер Воллет та побалувати себе новинкою!

Величезні сумки

Це не просто об’ємні сумки oversize. Ми маємо на увазі гіперболізовані моделі, які стали одними з найпопулярніших трендів. Пам’ятаєте фото Джей Ло в Instagram з величезною сумкою The Coach? Ось така Цієї весни потрібна всім! І це дуже добре, що в неї поміститься все ваше життя.

Микросумки

У цьому сезоні дизайнери люблять перегинати палицю, тому разом з гігантськими сумками на піку популярності виявилися і мікроваріанти. Так, в них нічого не поміститься, але вони такі милі! Мікросумки можна носити у вигляді прикраси на шиї або зап’ясті, а також на поясі або навіть взуття. Також актуальні вертикальні сумки для смартфонів.

М’які тканини

В тренді цієї весни сумки м’яких форм, які ледь тримають форму. Вони можуть бути виконані з м’якої шкіри, оксамиту, шовку або навіть паперу. Такі є у Bottega Veneta, Valentino і Sportmax.

Яскраві кольори

На тлі епідемії і нескінченних локдаунів нам необхідні яскраві кольори: для душі і настрою. Уявіть собі сумки найнеймовірніших кольорів: від неоново рожевих і лавандових до ультрафіолетових і синіх. Їх можна носити з базовим гардеробом, зробивши акцентом образу, або поєднувати з контрастними кольорами в одязі.

Клатчі-конверти

Якщо ви шукаєте собі класний клатч, варто придивитися до самої трендової моделі у вигляді конверта. Такі, до речі, дуже любить герцогиня Кейт Міддлтон. Варто зауважити, що такий клатч повинен мати значний розмір. І це не може не радувати, адже нарешті в нього щось поміститься.

Авоська

Залишаються актуальними з минулого сезону сумки-авоськи. З ними можна піти і на пляж, і в супермаркет, і на прогулянку. Дизайнери продовжують грати з формами і прикрасами: в тренді авоськи з кристалами, з оригінальним плетінням і яскравих кольорів.

Солом’яні сумки

Солом’яні сумки давно перестали бути атрибутом виключно пляжних образів. Вже який сезон поспіль дизайнерам якимось дивом вдається придумувати все нові моделі, які зовсім не виглядають банально і не набридають. У цьому теплому сезоні зверніть увагу на солом’яні сумки-відерця, моделі oversize і cross body.