Ви здивуєтеся, але так виглядає самий завидний наречений німеччини

329

Перед вами йорг агте, йому 40 років, він живе в німецькій комуні зігмарсцелль і вже сім років не може знайти собі дружину. Так, забули сказати, йорг вельми шанована людина – він бургомістр!

Можливо, агте і далі б жив у статусі холостяка, але жителі комуни вирішили, негоже такому гідному чоловікові бути одному і… Звернулися до продюсерів реаліті шоу bauer sucht frau, яке допомагає знайти другі половинки місцевим фермерам. Це свого роду “давай одружимося”, але менш… Крикливе і скандальне.

Для цього поруч з ратушею, в якій працює йорг агте, встановили «травневе» дерево — за давньою традицією, дівчата розміщують на ньому любовні послання. У випадку з нашим героєм такий трюк не пройшов, але слава про нього розійшлася далеко за межі комуни. До йорга приїжджали журналісти, які в своїх виданнях барвисто описували цього скромного чоловіка, позбавленого жіночої уваги і тепла.

Можливо, ви здивуєтеся, але план спрацював — на заклик відгукнулося близько 200 представниць прекрасної статі з семи країн. Вибирай – не хочу, але йорг агте, ретельно вивчивши кожне з листів. Погодився на зустріч тільки з сімома дамами. А заради однієї навіть з’їздив до мюнхена. Але першої леді в зігмарсцеллі як і раніше немає!

Завидний холостяк вже і сам включився в цю захоплюючу гру, а тому з нетерпінням чекає листів від інших жінок. Може бути, це ви? умова лише одна-написати йому на одній з мов, яким він досконало володіє, а це німецька, англійська, французька та італійська.

Яке майбутнє вас чекає, якщо йорг агте зрозуміє, що ви та сама єдина для нього? життя в дуже симпатичному, але нудному місці. Тільки уявіть, там жителів не більше чотирьох тисяч чоловік, пам’яток немає, місць для розваг, думаємо, теж. Або ми чогось не знаємо? якщо ви в курсі класних місць в зігмарсцеллі, діліться!