Колекція губних помад ruby’s crew від mac cosmetics

341

Протягом 22 років свого існування в світі краси, самий культовий і самий продаваний відтінок червоної помади ruby woo від mac незмінно поповнював список своїх шанувальників. Цієї осені бренд мас зважився на перезапуск культового відтінку в трьох нових формулах, а також випуск культової класичної помади ruby woo в новому дизайні.

ruby woo — матова, яскраво-червона помада з синім подтоном. Відтінок цієї помади відомий у всьому світі як універсальний червоний колір, ідеально виглядає на всіх. Дана помадаабсолютная зірка червоних доріжок.

Розглянемо колекцію детально.

ruby’s crew retro matte lipstick

Класична помада ruby woo в новому дизайні . ruby woo-насичений відтінок червоного, що володіє синім подтоном. Відноситься до колекції retro matte і відрізняється стовідсотковою матовістю. Володіє пудровою текстурою, наноситься рівно, не підкреслює лущення і відмінно промальовує контур.

Оригінальний ruby woo вже давно представлений іконою матових помад. Зіркові візажисти найчастіше вибирають саме цей відтінок для червоних доріжок і подіумів, щоб отримати насичений, помітний червоний вигляд губ з щільним покриттям.

ruby’s crew retro matte lipstick

ruby phew! retro matte liquid lipcolour

Стильний, насичений, стійкий. Культовий яскравий червоний відтінок-тепер в рідкій помаді, насиченою пігментом і володіє оксамитовим фінішем.

ruby phew! ідеально підходить як для повсякденного життя, так і для виходу в світ. Незалежно від того, поєднуєте ви її з олівцем для губ або наносити соло, помада буде зберігати яскравий червоний відтінок протягом усього дня. Завдяки стійкій формулі, помада буде ідеально виглядати на губах весь день, і навіть напої і поцілунки не розлучать вас.

ruby phew! retro matte liquid lipcolour

powder kiss ruby new

Губна помада powder kiss в кольорі ruby new — все та ж матова, але повністю оновлена. Зволожуюча помада з невагомою текстурою дозволяє створити романтичний образ з ефектом м’якого фокусу.

Новинка допоможе відтворити техніку розтушовування контурів матової помади, яка часто використовується візажистами. Революційна формула містить зволожуючі пудрові пігменти, які доглядають за губами і наповнюють їх вологою. Матове покриття без блиску з ніжною і невагомою текстурою бальзаму.

powder kiss ruby new

powder kiss liquid lipcolour ruby boo

Пристрасний. Магнітний. Романтичний. ruby boo володіє збитою, схожою на мус текстурою, яка зволожує губи протягом десяти годин. Помада рівномірно розподіляється по губах, надаючи соковитий відтінок, при цьому не забивається в складочки і згладжує лущення. Склад, що включає в себе вітамін е, має пом’якшувальні властивості, чим забезпечує чудову зносостійкість і зволоження, завдяки чому губи будуть виглядати м’якими, чуттєвими і яскравими протягом усього дня. Для зручного і швидкого нанесення, аплікатор виконаний у формі пісочного годинника.

powder kiss liquid lipcolour ruby boopowder kiss liquid lipcolour ruby boo

Колекція вже доступна на офіційному сайті mac cosmetics.