Тури вихідного дня або вікенд тур

11-14-2021

Для тих, хто вічно в гонці за гідне місце під сонцем або не може дозволити собі розкіш нічого не робити цілий тиждень (а то й довше! ), існує приваблива пропозиція-тур вихідного дня, за кордон або на батьківщині. Вони припускають комфортабельний переїзд за пару годин (це, традиційно, авіапереліт), екскурсійний експрес-тур на кілька годин (відвідування головних визначних пам’яток), відпочинок біля моря або ж прогулянки по найкрасивіших містах світу, обід в одному з колоритних ресторанчиків місцевої кухні. Проживання – в готелях середнього класу або ж готелях класу підвищеного комфорту – на ваш розсуд. Підібрати один з таких турів Ви зможете за посиланням https://author-tour.com.ua/ru/tour?transfers=kiev&prop_tur-vykhodnogo-dnya=y , тут на вас чекає велитенський вибір авторських турів, за цінами з перших рук.

Тури вихідного дня діляться на кілька базових напрямків – Європа, Україна, OAE. Ви маєте можливість відвідати від одного до чотирьох міст європи всього за два дні відпочинку, подивитися красу України, насолодитися теплим морем в Арабських Еміратах, а також провести два дні на шезлонгу під теплим арабським сонцем, насолоджуючись криками чайок і видом на океан. Путівка вихідного дня-шанс поїхати на вихідні за кордон або відвідати одноденні фестивалі різних країн!

Вартість туру вихідного дня залежить, в першу чергу, від того, в який регіон ви вирішили відправитися. Якщо вибираєте подорож по Україні, вонА, звичайно ж, буде дешевше, ніж поїздка в Європу або ж арабські країни. Такий вид туризму передбачає відвідування Одеси, Львову, Буковеля і т.д. Ви можете не тільки погуляти по найвідоміших українських містах, а й покататися на лижах в Буковелі, провести кілька годин в нічних клубах і зробити фотографію в одеському порту. Найбільш дорогим виявиться відпочинок в OAE. Трансфер здійснюється на літаку. Переліт триває всього пару годин, після чого ви отримуєте можливість ходити по брендових бутіках країни, ніжитися на теплих арабських пляжах і відпочивати від рутинної суєти під шум прибою. Європейські канікули припускають насичену екскурсійну програму. Сюди варто відправитися тим, хто любить дізнаватися багато нового і цікавого. Не нудно буде і діткам, їм покажуть не тільки величні пам’ятки і парки, а й запропонують покуштувати місцевих солодощів. Тур на вихідний день за кордон все частіше цікавить клієнтів. Закордон радий гостям, представляючи широкий спектр можливостей , в тому числі-варіант комфортного одноденного відпочинку.

Переваги турів вихідного дня

Такий варіант подорожі нічим не поступається традиційній відпустці. Ви, хіба що, можете вибрати не всі країни. Так як часу на те, щоб повністю розслабитися і насолодитися красою навколишнього світу у вас не так багато, як хотілося б, доведеться вибирати такі країни, переїзд в які виявиться найбільш швидким і комфортним. Серед них всі держави європейського союзу, сполучені арабські емірати, а також міста України, які виявляться не менш цікавими, ніж столиці світу. Головні переваги відпустки такого роду-економія грошей і часу при збереженні якості поїздки. Купити тур вихідний день і одноденний тур на вікенд можна на сайті https://author-tour.com.ua/ru/tour?transfers=kiev&prop_tur-vykhodnogo-dnya=y

Чому варто купувати їх у нас

Туристична компанія пропонує повну підтримку в оформленні туру: від надання необхідного переліку документів, до цілодобової консультації. Ви можете забронювати тур як на сайті за допомогою онлайн сервісу, так і придбати путівку в офісі продажів. Менеджер допоможе дізнатися скільки обійдеться туристу такого роду поїздка, а також надасть всю необхідну інформацію по документації, візам. Ціни на тури вихідного дня представлені від саме організаторів туру. Купуючи можливість відпочити на вихідних, ви можете бути впевнені у високій якості обслуговування і підтримці клієнтів з боку компанії. Тут знаходять індивідуальний підхід до кожного і допомагають визначитися з відповідним напрямком!