“другий день відходимо від свята” лазарєв відзначив день народження сина

294

Співак порадував спадкоємця оригінальним іменинним тортом.

Синові сергія лазарєва микиті нещодавно виповнилося сім років. За словами музиканта, свято вдалося на славу-дитина досі розбирає подарунки, а вся сім’я доїдає частування. Особливо хлопчикові сподобався іменинний торт в стилі його улюбленого аніме»наруто”. Яскраве і смачне ласощі довелося винуватцеві торжества до душі.

«другий день відходимо від свята))) розбираємо подарунки і доїдаємо святковий стіл 🤣

Спасибі за прикрасу будинку кульками і торт @ribambelleru і ще в сторіс офігенні торти від @sinitskaya_cake ! просто щедеври!!»,

– написав артист.

” приголомшливі 🔥 щаслива сім’я 😊 ” « ” сергійко, у тебе такі милі дітки! обожнюю твої пісні, ти трудяжка, розумничка!!! ❤ ️ “, “які гарні ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ і ще раз зі святом 😊 😊 😊 😊 “,» які миленькі! ще раз з днем народження, микита!🤍 ✨ » , «сонечка ❤️ »,

– оцінили кадр шанувальники.

Нагадаємо, у 38-річного виконавця двоє дітей-син микита і дочка аня. Вони з’явилися на світ від сурогатних матерів, але, як вдалося з’ясувати журналістам, донором виступила одна і та ж жінка. У змі писали, що це близька подруга зірки, яку також звуть анна. Сам лазарєв практично ніколи не коментує інформацію про своє особисте життя.

Про наявність у нього сина співак повідомив, коли хлопчикові вже виповнилося три роки. Дочку він приховував недовго і розповів про неї громадськості через рік після народження.

У співака є дві татуювання на честь сина і дочки.

До речі, днями день народження відзначила і мама знаменитості. Він також привітав її в мікроблозі і показав шанувальникам спільне з нею фото.