Працюючі кислоти для новачка з plazan і aravia

373

Всім привіт! 🤗

Починається сезон кислот, і я вирішила розповісти про ті засоби, що мені сподобалися і допомогли в минулому сезоні.

У кислотах я відносний новачок, почала їх активно використовувати минулої осені.

Моя шкіра: тонка, чутлива, комбінованого типу ближче до нормальної. Бувають запалення на гормональному тлі. 34 роки.

Почну свою розповідь з гелю-пілінгу на фруктових кислотах від plazan . Гель об’ємом 150 мл. Поміщений у флакон з дозатором, дуже зручний. Можна видавити на долоньку будь-яку кількість гелю. Пахне ненав’язливо фруктами, прозорий з легким чорничним відтінком. Текстура помірно рідка.

текстура пілінгу дуже рідка

Починала використання з 3 хвилин раз на тиждень, поступово довела до 10 хвилин. Потім почала використовувати частіше – 2 рази на тиждень.

При нанесенні на обличчя злегка пощипує, сильного печіння і почервоніння не дає. На виході отримую дуже гладку шкіру. Якщо є запалення, то на наступний день після пілінгу вони стають менше, проходять швидше. В цілому, при регулярному використанні цього пілінгу шкіра рівніше, висипання трапляються рідше.

Якщо ви-адепт кислот, можливо, вам він може здатися слабким. Мені порівнювати ні з чим, але результат на собі я бачила.

оцінка : 10/10

термін використання : 6 місяців

вартість : 600 рублів

Другим хочу показати мій рятівник від марки аравія. Це крем-коректор азелаиновый . Навесні мене раптом сильно обсипало, шукала, чим врятуватися. Цей крем взяла за відгуками і так полюбила, що зараз використовую вже другий тюбик.

Крем в м’якій тубі, об’єм 50 мл. Прозорий, схожий на крем-гель. Аромат дуже слабо виражена і не дратує.

крапелька гелю

Виробник радить використовувати крем 2 рази на день місячним курсом або як сос-засіб. Я використовую і так, і так.

На початку використання може обсипати, але через 2 тижні використання я отримую рівну шкіру. Запалення проходять, нові рідко з’являються, заживає все швидше.

Після невдалої сироватки мене обсипало, приводила шкіру в порядок цим кремом. Вообщем, це мій рятівник в ситуаціях, коли зі шкірою погано. І подобається він мені настільки, що я його порадила парі подруг.

Якщо шкіра не жирного типу, при регулярному використанні може злегка підсушити шкіру, тому я використовую разом з зволожуючою сироваткою або емульсією.

оцінка : 10/10

З вами була наташа, до мене як і раніше»на ти”.