Інтригуючі детективні трилери 2020-2021 років

417

Детективні трилери залишаються одним з найпопулярніших жанрів сучасного кінематографа. Щорічно студії випускають незліченну безліч драм з гостросюжетними поворотами і заплутаними загадками. Набридло переглядати старі стрічки? давайте вивчимо інтригуючі новинки кінопрокату, прем’єри яких відбулися в 2020 і 2021 роках.

1. “час “(old)

Містична драма змусить вас поламати голову над тим, що відбувається. Сім’я відправляється на тропічний острів, сподіваючись на відмінну відпустку під шум прибою. Але, провівши там всього кілька годин, вони розуміють, що постаріли на кілька років. І якщо їм не вдасться розібратися, що відбувається, то їм загрожує смерть від старості ще до кінця дня.

2. “північ на злаковому полі “(midnight in the switchgrass)

Для двох спецагентів операція фбр (брюс вілліс і меган фокс) стає неприємним сюрпризом, коли вони розуміють, що справа про торгівлю людьми, яку вони давно розслідують, виявляється тісно пов’язана з серійними вбивствами. Тепер їм, ризикуючи життям, доведеться з’ясувати, що за маніяк так спритно водив їх за ніс весь цей час.

3. “контроль “(distorted)

Художниця, що втратила дитину, починає страждати від біполярного розладу. Вирішивши, що зміна місця проживання піде їм обом на користь після важкої втрати, її чоловік купує квартиру в новомодній багатоповерхівці, обладнаній купою систем стеження і функціями на кшталт «розумного будинку». Але замість почуття повної безпеки, дівчина починає відчувати, що в цьому будинку творяться дуже дивні події, і їй доводиться найняти приватного детектива, щоб розібратися, що ж саме відбувається.

4. “нічний портьє” (the night clerk)

У барта бромлі аутизм, йому складно спілкуватися з людьми, тому робота нічним портьє – ідеальна для нього. Намагаючись підготуватися до можливих контактів з постояльцями, барт стежить за ними через камери спостереження і робить позначки в спеціальному журналі. І в одну з таких ночей він стає єдиним свідком вбивства дівчини в готелі, а через всього добу – єдиним підозрюваним у цьому вбивстві.

5. “вбивства по листівках” (the postcard killings)

Небезпечний маніяк подорожує по всій європі, залишаючи криваві сліди у великих містах. Після виявлення кожного нового тіла, слідчі отримують листівку з фотографією пам’ятки з міста, де скоєно вбивство, це своєрідний почерк вбивці. Але після смерті дочки відомого американського приватного детектива, її батько вирішує, що зловить маніяка навіть ціною свого життя.

6. “амнезія” (awake)

Його звуть джон доу. Це кодове ім’я служби порятунку дають усім, хто втрачає пам’ять, і визначити особу невідомого неможливо. Герой фільму прокидається в лікарні після страшної автомобільної аварії, його обличчя і тіло вкрите бинтами і шрамами, він не пам’ятає, хто він і як сюди потрапив, а поліцейські задають йому дуже дивні питання: чи згадав він вже, як вбивав десятки людей? якщо вас заворожують історії, де ключову роль відіграє амнезія героя, то вивчіть цю статтю. У ній ви знайдете цікаві стрічки про втратили пам’ять.

7. “після чорнобиля”

Щемливий душуфільм про чорнобиль лякає аурою страху перед невідомістю. Група американських туристів подорожує по східній європі, вважаючи за краще не чинні прогулянки туристичними вуличками європейських столиць, а блукання по таємничих місцях. Так вони опиняються в зоні відчуження біля чорнобиля, яка виявляється зовсім не такою вже пустельною і млявою територією, а місцеві мешканці зовсім не раді непроханим гостям.

8. » ігри шпигунів ” (the courier)

Британський детективний трилер про часи холодної війни і співробітництво розвідувальних управлінь великобританії і срср для подолання наростаючої загрози карибської кризи. Фільм варто подивитися вже як мінімум через приголомшливу акторську гру бенедикта камбербетча. Його персонаж мимоволі стає важливою фігурою в шпигунських іграх міжнародного рівня.

9. “трафік “(crisis)

Трилер із заплутаною детективною історією, де абсолютно незнайомі люди виявляються ланками єдиного ланцюга подій. Сюжет демонструє темну сторону наркоторгівлі, показуючи, як цей брудний бізнес ламає людські життя. Фільм об’єднав відомих голлівудських акторів: гарі олдмана, армі хаммера, еванджелін ліллі і мішель родрігес.

10. “пила: спіраль «(spiral: from the book of saw)

Продовження популярної серії» пила”, яку все ніяк не хочуть відпускати фанати і шанувальники. На цей раз на перший план виходить наслідувач маніяка конструктора, який ще більш кровожерливий і жорстокий, ніж його попередник. Поліція кидає кращі сили на розслідування, але чи буде цього достатньо?

11. » місто таємниць ” (the dry)

Фільм знятий за романом джейн харпер. Поліцейський аарон фалк повертається в рідне містечко на похорон близького друга дитинства. Тільки там він дізнається, що, за версією слідства, його друг скоїв суїцид, перед цим убивши дружину і дитину. Відмовляючись повірити в це, аарон починає власне розслідування.

12. “мисливець за розумом. Сутичка “(no man of god)

Відмінний психологічний детектив з елементами трилера, чимось нагадує напруженням пристрастей «мовчання ягнят». Білл хагмайер, досвідчений аналітик фбр, отримує завдання допитати спійманого найнебезпечнішого маніяка, теда банді. І кожен такий допит перетворюється на битву двох могутніх розумів.

Всіх часів і народів. Приємного перегляду!