Бойфренд кортні кардашьян стягнув з неї сукню на модному шоу

394

Але на початку цього року стало відомо, що зірка все ж знайшла своє кохання. Її обранцем виявився 45-річний барабанщик панк-групи blink-182 тревіс баркер. Спочатку знаменитості публічно фліртували в соціальних мережах, а потім з’ясувалося, що вони разом провели уїк-енд в будинку матері кортні кріс дженнер в палм-спрінгс.

З тих пір кортні і тревіс перестали приховувати свої почуття. Їх часто бачать разом на публіці. І шанувальники не перестають дивуватися: що привернуло найспокійнішу, дорослу і розумну з сестер кардашьян в цьому татуйованому бунтарі з поганими манерами.

Багато хто вважає, що баркер не найкращим чином впливає на свою кохану. Кортні, яка раніше не була помічена в схильності до занадто відвертим нарядам і епатажним витівкам, змінюється на очах. То вона вирядиться в світиться купальник (іронічні передплатники прозвали її після цього “собакою баскервілів”), то особисто наб’є коханому ще одне тату.

А зараз, приїхавши на модне шоу dolce&gabbana до венеції, кардашьян і зовсім стала зіркою соцмереж. На сам показ зірка прийшла в практично прозорій сукні бренду. Сміливо, але подібні наряди ми на зірках бачили не раз.

А потім виявилося, що в офіційні джерела потрапили тільки самі пристойні знімки. У свій же “instagram” кортні, не соромлячись, виклала фото, де баркер буквально стягує з неї сукню.

Звичайно, такий хімії і тяжіння між закоханими варто тільки позаздрити. Але все ж деякі передплатники обурилися: невже не можна було дочекатися закінчення заходу і не виносити такі моменти на публіку?