В оксамиті і з драконом: анна седокова і яніс тімма вийшли в світ в яскравих образах

361

38-літня анна седокова і 29 — річний баскетболіст яніс тімма-одна з найкрасивіших пар російського шоу-бізнесу. Закохані разом вже майже три роки, і різниця у віці не заважає парі у відносинах. Нагадаємо, в 2020 році анна і яніс зв’язали себе узами шлюбу і з тих пір продовжують радувати шанувальників спільними знімками.

Так, днями українська співачка поділилася серією фотографій з чоловіком, де вони відображені в ошатних образах під час одного зі світських заходів в голлівуді.

Пара відвідала конкурс miss russian usa, який відбувся в нью-йорку. Для вечора 38-річна мама трьох дітей вибрала розкішну чорну сукню асиметричного крою, прикрашену стразами. Срібляста деталь, що нагадує дракона, вигідно підкреслила фігуру співачки, акцентувавши увагу на стрункій талії і красивому бюсті анни. Сережки-кільця і прикраси в мінімалістичному стилі гармонійно доповнили образ.

Чоловік сєдокової яніс тімма з’явився на публіці в стильному піджаку насиченого блакитного відтінку, який він надів поверх чорних штанів і однотонного верху. Аутфіт завершили світло-блакитні лофери від loro piana.

Більше спільних кадрів пари шукайте у фотогалереї.

+5