Позашлюбний син крутого не хоче спілкуватися з людиною, яка його виховала

257

Позашлюбний син ігоря крутого яків не хоче спілкуватися з вітчимом, який його виховував. Яків вже змінив ім’я та по батькові — тепер він яків ігорович крутий. А ось з сергієм мірошниковим, нерідним батьком, молода людина навіть бачитися не бажає. Сергій розповів в ефірі програми» пусть говорят”, що причиною конфлікту стала московська квартира, а також зоряна хвороба пасинка.

Коли яше було п’ять років, я розлучився з його мамою. У 1996 році пішов зі своєї ж квартири, залишивши її колишній дружині з сином. Потім виписався з житла. Зараз яків не хоче прописувати мене там. У нас була початкова розмова про те, що мені буде повернута третина квартири або потрібна компенсація.

При цьому мірошников заявляє, що ніколи не відмовиться від пасинка, а також він мріє налагодити відносини з яковом. Ігор крутой тільки в 2020 році зізнався, що у нього є позашлюбний син. На той час було проведено вже два тести днк. Продюсер зізнавався, що не відразу відчув до новоявленого сина батьківські почуття. Але незабаром усвідомлення того, що яків-його рідна кров, до нього прийшло.

Про маму якова ірині відомо мало, проте композитор ірина грибуліна розповіла, що та водила дружбу з відомими людьми. Наприклад, з валентиною толкуновою. Грибуліна заявила, що, можливо, саме толкунова могла познайомити ірину з ігорем крутим. Про свої домисли ірина євгенівна повідомила “комсомольській правді”.

Матері якова не стало в 2019 році, вона померла від важкої хвороби. Рідні ігоря крутого прийняли нового члена сім’ї з теплотою. Яків займається бізнесом і скоро сам стане батьком.

Валерія залевська