Новий рівень хайпа: чому росіян обурила історія з пропажею саші спілберг

402

Цими вихідними шанувальники відеоблогерші саші спілберг забили тривогу: дівчина пропала і не виходила на зв’язок. Все почалося з того, що кілька днів дівчина була неактивна в соцмережах — якщо раніше саша з раннього ранку до пізнього вечора ділилася новинами своєї повсякденної рутини, то тепер вона раптом замовкла.

Звичайно, спочатку передплатники вирішили, що 23-річній блогерці потрібен позаплановий відпочинок і діджитал-детокс. Ось тільки слова її менеджера і рідного батька йшли врозріз з цією теорією. Вони чітко дали зрозуміти, що дівчина в біді. 15 жовтня директор блогерші оголосив, що саша вже три дні не читає повідомлення і не відповідає на його дзвінки.

Потім на зв’язок вийшов і папа спілберг. Чоловік повідомив, що на даний момент дівчину шукають. Тоді ж він поділився впевненістю в тому, що з донькою все добре — на парковці батько виявив її автомобіль і особистий телефон.

” ми знайшли її машину і телефон, але поки я не можу зв’язатися з сашею», — записував звернення в сторіс батько блогерші, олександр балковський.

Тоді ж стали з’являтися всілякі припущення про те, що пропажа саші — всього лише інсценування для залучення уваги. В instagram її молодої людини не було жодного повідомлення про зниклу кохану — зате з’явилася новина про швидке відкриття їх спільного проекту…

Популярні новинні телеграм-канали стали обурюватися, що історія з пропажею блогерки неправдоподібна, а сама саша вибрала вельми негарний спосіб “хайпануть” на почуттях фанатів.

Зараз все-таки стає все важче підтримувати популярність, тому багатьом блогерам доводиться йти на всілякі хитрощі і хитрощі, щоб триматися на плаву. Хоча раніше саша вважалася визнаним кумиром, регулярно випускала цікаві ролики про подорожі і свої б’юті-перетворення. Тепер же її аудиторія виросла, змінила життєві орієнтири, з’явилися інші приклади для наслідування, а сама саша з головою пішла в тематичні інтерв’ю про відносини і музичну творчість.

18 жовтня, вже після низки тривожних новин, саша все-таки вийшла на зв’язок і порозумілася з шанувальниками. З’ясувалося, що блогерка дійсно влаштувала собі позапланову відпустку і просто хотіла відпочити.

” хлопців, я в шоці. У мене 500 пропущених, 1000 повідомлень… Я прошу вибачення у всіх, хто переживав за мене всі ці дні. Мені потрібно було повністю перезавантажитися, побути наодинці з самою собою, відключитися. Як саша балковська я можу собі це дозволити, але як саша спілберг я не врахувала той резонанс, який викликав мій вчинок. І не очікувала такої реакції від своєї команди. Я пізніше розповім, що сталося, коли прийду в себе», — пояснила спілберг.

Варто відзначити, що деякі інтернет-користувачі засумнівалися в щирості саші. Її розкритикували за байдужість до власних фоловерів — мовляв, дівчина вибрала самий бридкий шлях для залучення уваги аудиторії.

” новий рівень хайпа! чому нікому не сказала, що у тебе перезавантаження?”, “саме час підняти охоплення. Причому максимально тупим способом», «якби просто хотіла відпочити, то сказала б менеджеру і батькові», «надто вже батько був спокійний… Не вірю я в цю історію», “про неї всі забули і вирішила похайпить”, — обурюються шанувальники саші на її фан-сторінці.

Однак є й ті, хто з спробував з розумінням поставитися до її проблеми. Справа в тому, що якийсь час назад саша пережила нервовий зрив. Їй довелося проходити тривалий курс для відновлення власного ментального здоров’я. До того ж, зараз на її сторінці є загадкове оголошення, в якому вона пообіцяла розповісти подробиці свого стану.

А ми все-таки сподіваємося, що на даний момент з дівчиною і правда все добре і зовсім скоро громадськість пробачить їй це тижневе зникнення!