Для чого використовують віртуальні номери Вконтакте

8-31-2021


Для реєстрації на потрібних тобі сервісах: соціальні мережі, торгові майданчики , месенджери і т.д. у доступному для огляду минулому спам, массфоловінг і масслайкінг в ВК давав певні результати, тому потрібні були десятки акаунтів. Зараз найбільш актуальні номери Вконтакті, вони використовуються для реєстрації акаунтів в ньому. А, враховуючи недремну модерацію і постійні бани, нові акки потрібні постійно. Отже, послуги подібних сервісів для прийому СМС ще довго будуть актуальні. Зверніться за посиланням вконтакте регистрация та дізнайтеся детальнішу інформацію.

Тимчасовий номер вконтакті

В цілях конфіденційності або в разі відсутності додаткової сім-карти потрібен віртуальний номер. Він дозволяє моментально зареєструватися на потрібному сервісі, не виходячи з дому. Пропонуємо вашій увазі кращий сервіс з такою послугою. Звертайтеся за посиланням та отримуйте послугу.

hottelecom.net -зручний ресурс. На ньому є як безкоштовні одноразові номери, так і унікальні телефони для тривалого приватного використання.

Покрокова інструкція використання :

Крок 1. Зареєструватися. Натисніть на синю кнопку у верхньому правому куті. Можна створити аккаунт за допомогою пошти і пароля або зайти через фейсбук, телеграм, вконтакте.

Заповніть форму реєстрації.

Крок 2. Опинившись в особистому кабінеті, клацніте на знак балансу у верхній частині екрану, поруч з мовою і ім’ям профілю. Скористайтеся пунктом”поповнити”.

Крок 3. Далі виберіть валюту, спосіб оплати і суму. Сервіс приймає будь-які суми з будь-якої платіжної системи. Відбудеться автоматичне списання коштів.

Крок 4. знайдіть пункт меню “купити номер ВК”. Виберіть потрібний сервіс і натисніть “купити”.

Крок 5. У стовпці праворуч з’явиться номер. Скопіюйте його в форму реєстрації вконтакте, після чого виконайте те ж саме з кодом підтвердження, який з’явиться поруч з віртуальним телефоном.

hottelecom.net-практичний сервіс, що дозволяє не тільки приймати, але і відсилати повідомлення цілій групі контактів. Використовувати можна як тимчасові телефони, так і реальні номери в довгостроковій перспективі.

Можна спробувати віртуальний номер для вк безкоштовно, вибравши один із запропонованих в тестовому режимі. Вартість одного повідомлення залежить від оператора, а також тарифного плану.

Правила реклами в соціальних мережах

Правила реклами в соціальних мережах посилюють з кожним днем. У минулому році Facebook ввів нові обмеження, які вже встигли назвати “драконівськими” – заборонили рекламу товарів для здоров’я, позик зі споживчими кредитами, криптовалют і багато іншого. У ВК ситуація легше, але бани також прилітають. Загалом, акаунтів для реклами в соціальних мережах потрібно багато. І це якщо не згадувати ще про спам-трафік. А реєстрація вимагає номера телефону. Сервіси віртуальних номерів для прийому СМС зараз потрібні, як ніколи. Про них і поговоримо.

Вибір сервісу залежить від ваших бажань і можливостей. Як показує практика, безкоштовні віртуальні номери для вк існують, але краще шукати їх на зарубіжних сайтах. Наші компанії пропонують таку послугу, скоріше, в якості акції. Ціна платних одноразових телефонів вираховується за кількістю смс або витраченого часу.