Зірки, які не вміють носити пуховики: фото модних провалів

281

Пуховик-одна з ключових речей холодного сезону. У цій верхньому одязі можна відправитися куди завгодно, навіть на світську вечірку або урочистий захід. Пуховик прекрасно підходить для динамічного життя у великому місті, він легкий, практичний, а найголовніше — захистить від лютих морозів.

Різноманіття форм і силуетів допоможе вибрати відповідну модель пуховика для будь-якого типу фігури, але не варто забувати, що навіть сама тоненька модель візуально збільшує пропорції. Що вже говорити про оверсайз-пуховики, які роблять володарку крупніше на 5 розмірів. При виборі пуховика важливо бути гранично акуратними і продумувати образи заздалегідь.

Виглядати в дутій куртці актуально не складає особливих труднощів. Правда, деякі зірки забувають про декілька правил стилю і підбору подібного комплекту.

Співачка ріанна відкриває список зірок, які часом безглуздо виглядають в пуховику. Зірка одягла модний оверсайз-пуховик, доповнивши його акцентними жовтими ботильйони на шнурівці. Погодьтеся, образ вийшов дуже неоднозначний. Зайвий оверсайз далеко не завжди виглядає добре.

Екранна ікона стилю сара джессіка паркер не завжди в реальному житті виглядає так, як ми звикли бачити її у фільмах. Актриса поєднує пуховик з сумнівно підвернутими джинсами і ботильйони на підборах. Повторювати такий образ точно не варто.

Алессандра амбросіо, наприклад, досі носить застарілий фасон. Обтягуюча укорочена модель не підкреслює красу фігури, навпаки, візуально ріже тіло на дві частини.

Модель марсела іглесіас, яка віддала мільйони на перетворення свій зовнішності, по всій видимості, вирішила заощадити на стиліста і підбирає вбрання сама. Як можна бачити, не завжди вдалі. Яскравий салатовий укорочений пуховик, з-під якого видніється блуза світлого відтінку, є сильним акцентом в образі. В цілому цибулю виглядає неактуально і спотворює пропорції фігури.

Про стиль 63-річної мадонни ходять легенди, проте не всі образи зірки варто брати на замітку. Актуальний пуховик зірка скомбінувала з велюровими спортивними брюками, толстовкою і капелюхом. Оскільки всі речі з різних стилів, ні про яку гармонії в образі не може бути й мови.

Белла хадід-відома модниця і любителька оверсайз. На цей раз модель вирішила надіти модний пуховик в техніці color-block, доповнивши цибулю окулярами з невеликими лінзами. Зірка, ймовірно, і не задумалася про контраст, який вона надала аутфіту. Плечі хадід в цьому величезному пуховику на тлі мініатюрних сонцезахисних окулярів виглядають неймовірно масивними.

Модель ельза хоск – інстаграмна ікона стилю, натхненниця мільйонів дівчат по всьому світу. Однак і вона зуміла переборщити з об’ємом пуховика. Зірка в даній куртці виглядає набагато повніше, ніж вона є в житті. Проте вона частково компенсувала оверсайз-верх акцентом на стрункі ноги.

Анна морозова