Простора кухня і незвичайна вітальня: як виглядає особняк співачки адель

231

Ще в квітні 2019 року стало відомо про те, що адель розлучається зі своїм чоловіком — бізнесменом саймоном конеккі. У пари росте спільний син, який після розриву батьків залишився жити із зірковою матір’ю. Адель кілька разів давала інтерв’ю на тему розлучення, але в недавньому зазначила, що однією з причин розставання з чоловіком стало її бажання переїхати в лос-анджелес.

Зірка хотіла купити там особняк, а чоловік не хотів залишати межі рідної великобританії. Після розриву адель нарешті вдалося здійснити свою мрію – вона купила відразу два будинки, по одному з яких вперше провела екскурсію для журналістів.

Інтер’єр красивого двоповерхового будинку оформлений в світлих тонах. Практично в кожній кімнаті у співачки присутні нюдові шпалери. На вході ми побачили просторий передпокій, звідки можна потрапити на другий поверх з декількома спальнями.

На першому поверсі у адель розташовується одне з найулюбленіших місць в її будинку — кухня. Туди потрапляє багато світла, крім того, приміщення оформлено з переважанням білих відтінків, тому виглядає ще більш просторим, ніж є насправді. Адель зазначила, що обожнює проводити багато часу на кухні. В окремій обідній зоні вона приймає їжу разом з сином анджело.

Поруч з кухнею знаходиться незвичайна вітальня. Вона витримана в єдиній стилістиці з інтер’єром будинку, але лише одна дивна деталь кидається в очі — червоний диван. За словами адель, цей предмет інтер’єру особливо дорогий її серцю. Причину цього зірка в бесіді з репортерами vogue не розсекретила.

Особливою гордістю адель є і прибудинкова територія, а саме — розкішний сад в англійському стилі. Там співачка разом з сином обожнює коротати довгі вечори. Найголовніше для знаменитості-це відчуття внутрішнього комфорту, якого вона і змогла досягти, переїхавши в цей затишний двоповерховий особняк разом з сином.

+6

Юлія іоніна