Смачне варення для імунітету всього за кілька хвилин

397

Не знаєте, як просто і доступно зміцнити імунітет восени собі і своїм близьким? пропонуємо чудовий і простий рецепт варення з меду, імбиру і цитрусових. За кілька хвилин ви отримаєте вітамінну суміш, яка допоможе при застуді, поліпшить настрій, додасть сил і енергії!

Джерело: pixabay

Осінь — саме час задуматися про імунну систему і зміцнити її всіма можливими способами. Якщо ви вирішили подбати про здоров’я своєї сім’ї, рекомендуємо простий засіб, який не тільки підвищить імунітет, але і стане улюбленими ласощами ваших близьких.

Для того щоб приготувати корисне варення, вам знадобиться: середній корінь імбиру (з рівною шкіркою, щільний і соковитий), свіжі лимони і мед нового врожаю.

Ну, що приступимо? це корисне, ніжно-пряне варення з меду, імбиру і лимона не потрібно варити. Таку суміш можна додавати в чай при перших ознаках застуди, намазувати на крекери або просто запивати теплою рідиною.

Джерело: pixabay.com

  1. приготуйте 3 середніх лимона, корінь імбиру довжиною близько 5-7 сантиметрів і двохсотграмову баночку меду. Лимони обдайте окропом і ретельно вимийте, корінь імбиру очистіть.
  2. лимони чистити не потрібно, наріжте їх разом зі шкіркою великими кубиками. Очищений корінь імбиру аналогічно наріжте кубиками або пластинками.
  3. викладіть нарізані лимони і імбир в ємність блендера, і подрібніть до отримання однорідної маси. Смачне пряне варення для імунітету майже готове!
  4. перекладіть цитрусово-імбирну суміш в окремий посуд, додайте мед і добре перемішайте. Поєднання меду і імбиру має неймовірний смак і приголомшливий аромат!
  5. розкладіть вітамінну суміш по банках і зберігайте в холодильнику.

Здоров’я вам і смачного!