Стан здоров’я лариси гузєєвої 14 жовтня 2021 року: привіт з соцмереж

439

Більше двох тижнів беззмінна ведуча шоу ” давай одружимося!”лариса гузєєва знаходиться в комунарці, де проходить лікування від коронавірусу. Стан здоров’я лариси гузеевой 14 жовтня 2021 року викликає питання — офіційних даних від представників немає, проте є новини від самої актриси.

Лариса гузєєва вперше за тиждень з’явилася в instagram. Одна з головних красунь радянського кіно поділилася в сторіс кадрами з улюбленого дитячого мультфільму. Гузєєва записала, як дивиться радянський мультфільм «кошеня на ім’я гав», знятий за однойменною книгою григорія остера. І хоча на тлі того, що відбувається немає жодного слова самої лариси андріївни, фоловери сприйняли це як хороший знак. На думку багатьох, стан телесвахи йде на поправку, раз вона з таким ентузіазмом взялася за перегляд класики російської анімації.

Що ж стосується стану лариси гузєєвої 14 жовтня 2021 року — раніше повідомлялося, що самопочуття важкохворої актриси стабілізувалося.

Можливо, позначилася правильна тактика лікування, обрана лікарями. Нагадаємо, ведучій запропонували підключити до терапії новітній препарат. Ліки називається “артлегія” – як відомо, воно застосовується при лікуванні важких випадків коронавірусу. Коштує» рятівна ” ампула досить дорого-одна його одиниця оцінюється в 50 тисяч рублів.

Проте, всі відзначають його високу ефективність. Швидше за все, саме це і допомогло головній «безприданниці» радянського кіно вийти з важкого стану.

Нагадаємо, лариса гузєєва потрапила в комунарку з кашлем і слабкістю в кінці вересня. Актрисі був поставлений діагноз “коронавірус”. Незважаючи на страх ведучої, побоювання її відданих шанувальників і лікарів, стан здоров’я лариси гузєєвої 14 жовтня 2021 року стабілізувався і, ймовірно, більше не викликає побоювань у близьких і лікарів.

А ми, в свою чергу, сподіваємося, що зовсім скоро лариса не тільки поділиться з нами кадрами переглянутих мультфільмів, але і гордо оголосить, що їй вдалося перемогти коронавірус.