Тетяна буланова: «я не називала жінок, які зіткнулися з харасментом, повіями. Мене підставили!”

300

Після категоричного висловлювання співачка стала новою мішенню для нападок.

Не так давно тетяна буланова поділилася, що їй незрозуміла мода на публічні одкровення про домагання. Цей тренд задала олена проклова, зізнавшись, що в юності до неї на зйомках чіплявся режисер, а потім і відомий актор. Багато хто впевнений: говорила актриса про олега табакова, але його думки з цього приводу вже не дізнатися.

Зате країна дізналася думку тетяни буланової з даної теми. Співачка виявилася дуже категорична і заявила, що до неї ніколи не приставали, так як вона не дає приводу.

” взагалі, для мене слово харассмент-це соромно. Якщо ти став відомий і зараз раптом заявляєш, через що тобі довелося пройти заради кар’єри, хто ж ти тоді? якщо мова про жінку, то це повія. Продалася, домоглася бажаної мети”,-засудила одкровення своїх колег 52-річна знаменитість.

А якби з нею таке сталося, то вона б ніколи не винесла на суд громадськості непривабливий вчинок.

” соромно! адже тим самим ти визнаєш, що тебе успішно спокусили. От якби жінки розповідали про це відразу або відмовляли в інтимі, це інша справа”, – уклала артистка.

Заява стала бомбою уповільненої дії. Пару днів різкі слова тетяни обговорювали в кулуарах, а потім дана борисова не витримала і вибухнула гнівною відповіддю.

Телеведуча заявила, що міркування буланової дрімучі і висновки вона робить «з бабської дзвіниці, не маючи реального, тверезого уявлення». Але при цьому унее самої “рильце в пуху”.

Тетяна буланова слів борисової не чула, але сама історія з домаганнями встигла попсувати їй багато нервів. Співачка стверджує, що її підставили. Насправді вона говорила про інше, а її слова подали як осуд.

” не хочу це коментувати і роздувати тему. Почнемо з того, мої слова не так інтерпретували, я не про це говорила! а все підставили так, що вийшло, ніби я назвала жінок, які зіткнулися з харрасментом, — жінками легкої поведінки. Це було не так, я абсолютно не про це говорила!» – пояснює ситуацію woman.ru буланова.

Вона навідріз відмовляється пояснювати, що насправді мала на увазі, і якось коментувати ситуацію.

А що стосується дани борисової, то її слова вона вважає повною маячнею.

123…12

Тетяна буланова дебютувала на сцені в 1990-х роках. Тоді всі її пісні були сповнені страждань і розповідали про нерозділене кохання