Зоряні війни: селебріті, які на дух не переносять один одного

417

Багато зірок не бояться виставляти напоказ всю таємницю: вони не тільки відкрито говорять про обранців або доходи, а й публічно критикують своїх ворогів. Сварки, в яких замішані селебріті, як правило, проходять прямо на очах у журналістів і шанувальників або в соцмережах, що тільки підігріває інтерес до цих баталій. Якщо ви все ще думаєте, що у однаково багатих і знаменитих людей немає причин засуджувати один одного, то ви помиляєтеся. У нашій добірці-докази того, що далеко не всі селеби відрізняються доброзичливістю.

вікторія боня та ксенія собчак

У далеких нульових вікторія боня і ксенія собчак непогано спілкувалися. Пов’язувало дівчат відоме шоу. Однак з часом їхні шляхи та інтереси розійшлися. З чого насправді почався конфлікт телезірок, знають, напевно, лише їхні близькі друзі. Але боня стверджує, що саме через собчак в мережу витекли її інтимні фотографії.

На думку блогерки, медіадива переслідує тільки одну мету — зіпсувати їй репутацію. З тих пір пройшло чимало часу, і шанувальники вирішили, що колишні образи забуті. Але не тут-то було…

Деякий час тому вікторія провела онлайн-трансляцію в соцмережі і заявила: «собчак для мене не існує. Цієї людини для мене більше немає”»

періс хілтон і кім кардашьян

Ще 15 років тому кім кардашьян і періс хілтон були мало не кращими подругами. До пори до часу обох дівчат влаштовувало те, що періс — головна зірка. Однак в якийсь момент кім набридло бути “тінню” легковажної приятельки, і вона вирішила заявити про себе. У мережу “випадково” витекло домашнє відео з кардашьян, після чого про неї заговорили. Раптова слава подруги зовсім не обрадувала періс, і вона почала вставляти кім палиці в колеса.

При кожному зручному випадку періс принижувала кім в інтерв’ю. Одного разу вона навіть заявила, що не хотіла б «мати таку ж огидну п’яту точку, як у кардашьян».

Хілтон як і раніше болісно реагує, якщо у неї запитують щось про кардашьян. Під час телеефіру good morning america ведучі запитали світську левицю про колишню приятельку, але відповіді так і не дочекалися — дівчина просто вибігла зі студії. Кім же, на подив, в цій ситуації надходить мудро і не очорнює ім’я періс в пресі.

Вона ж запросила періс для зйомок рекламної кампанії свого бренду skims. Чи говорить це про те, що всі образи в минулому? ми б не були настільки в цьому впевнені. А ось те, що це геніальний маркетинговий хід-однозначно!

анджеліна джолі і челсі хендлер

Телеведуча і комедійна актриса челсі хендлер вже давно не приховує своєї неприязні до анджеліни джолі. Кращій подрузі дженніфер еністон навіть не потрібні особливі приводи, щоб безсторонньо висловитися про оскароносну актрису.

Кілька років тому хендлер назвала джолі «демоном».

” повірте, це ніяк не пов’язано з дженніфер. Я за версту чую злих жінок. Так, я не люблю анджеліну джолі-вона справляє недружнє враження. Її хочеться уникати”, – сказала челсі.

Навіть після новини про розлучення джолі і пітта хендлер не заспокоїлася, а заявила, що цього вона чекала з самого початку їхніх стосунків. «а чого він хотів, одружившись на стерві?» – заявила челсі в одній з телепередач.

Незважаючи на те, що ось уже майже 20 років телеведуча сипле колкими висловлювання на адресу зірки фільму «малефісента», енджі як і раніше не вступає з нею в диспути. Своїми діями багатодітна мати явно натякає хендлер, що їй просто-напросто наплювати на її думку.

каньє вест і тейлор свіфт

Про неадекватну поведінку і конфліктний характер каньє уеста ходять легенди: реп-виконавець може «вибухнути» через будь-яку дрібницю і тоді його опоненту не привітається. Будучи новачком на великій сцені, в далекому 2009 році романтична натура тейлор свіфт до кінця не розуміла, з ким зв’язалася. Коли музикант публічно принизив тейлор на церемонії mtv video music awards, заявивши, що присуджена їй нагорода повинна була дістатися бейонсе, вона змогла зберегти спокій і вийти переможцем з неприємної ситуації.

Весь цей час тейлор, м’яко кажучи, недолюблювала каньє, і в публічні сутички з ним не вступала. Деякі змі навіть писали, що музиканти владнали розбіжності, але перемир’я тривало недовго: в 2016-му вони знову поскандалили, причому на цей раз дуже серйозно — «холодна війна» триває і донині…

У пісні famous каньє каже: «думаю, ми c тейлор могли б переспати / адже це я зробив її знаменитою». Навіть шанувальники творчості чоловіка кім кардашьян були шоковані такою зухвалістю. Але, як виявилося, найбільше такого повороту подій не очікувала згадана співачка.

За словами уеста, свіфт особисто дозволила йому згадати її ім’я в треку. Однак блондинка все заперечувала і стверджувала, що негідник каньє її жорстоко провів.

селена гомес і белла хадід

До січня 2017 року селена гомес і белла хадід часто перетиналися на вечірках у спільної подруги тейлор свіфт і в цілому мило спілкувалися. Однак все різко змінилося, коли поп-зірка почала зустрічатися з екс-бойфрендом моделі, виконавцем the weeknd. Белла явно не очікувала, що колишній так швидко оговтатися від розриву, та ще й закрутить роман з її миловидною приятелькою.

Те, що хадід різко змінила своє ставлення до гомес, стало ясно, коли вона відписалася від співачки в instagram. Втім, селену, у якої на даний момент 267 мільйонів фоловерів, це не сильно зачепило.

Про те, що ж насправді відбувається між дівчатами, залишається тільки здогадуватися. Але, за словами інсайдерів, хадід-молодша навіть ім’я селени чути не хотіла. Моделі набридло, що їй постійно доповідали про те, як же щасливі разом гомес і the weeknd. Подейкували, що і поп-артистка не хотіла налагоджувати контакт з белою: мовляв вона боялася, що абель (справжнє ім’я музиканта, – прим. Woman.ru) передумає і повернеться до моделі.

Так і сталося… Навесні 2020-го. Втім, то возз’єднання було недовгим. І зараз з цієї трійці в особистому житті щаслива тільки белла, що закрутила роман з арт-директором марком калманом.

джастін бібер і орландо блум

Кажуть, що англійці занадто манірні. Однак орландо блум, судячи з усього, – виключення з цих правил. Актор не став довго церемонитися з кумиром мільйонів підлітків джастіном бібером, коли той заявив, що екс-дружина орландо, модель міранда керр, хороша в ліжку.

Щоб відстояти честь колись коханої жінки і матері сина, блум прямо під час відпочинку на ібіці напав на юного бібера з кулаками. Судячи з усього, балакучому і хвалькуватому музиканту непогано дісталося. До того ж вчинок джастіна публічно розкритикували багато резидентів голлівуду і журналісти.

Блум також придумав хитромудрий план помсти поп-артисту. Актор почав доглядати за його колишньою пасією селеною гомес. Про цей конфлікт сьогодні мало хто згадує, але факт залишається фактом: на одній і тій же вечірці заклятих ворогів — орландо і джастіна — не зустріти.

келлі осборн і крістіна агілера

Келлі осборн і крістіна агілера ворогують ще з початку нульових і кінця їх конфлікту поки не передбачається. Все почалося, коли келлі знімалася в реаліті про життя сім’ї осборнів: в одному з епізодів вона жорстоко висміяла платівку співачки і порадила їй не відкривати більше рот, щоб не ганьбитися. Коментар дочки оззі осборна сильно зачепив артистку, і вона вирішила помститися їй, натиснувши на слабке місце…

А слабким місцем келлі протягом багатьох років була вага. У перший раз христина назвала кривдницю» жирною ” в 2003 році під час премії mtv movie awards. А потім свої слова з різною періодичністю повторювала на публіці, особливо в ті моменти, коли журналісти цікавилися їх з осборн відносинами.

Кілька років тому келлі взялася за себе: вона дуже сильно схудла, стала стильно і яскраво одягатися. За змінами в зовнішності послідувало просування по кар’єрних сходах-їй запропонували вести шоу»модна поліція”. Ось тут-то осборн відірвалася: після народження сина агілера довго не могла скинути зайві кілограми, і телеведуча висміяла її за це на всю країну.

«схоже, христина стає товстою стервою, якою їй завжди судилося бути. Я не знаю. Вона завжди була підлою і називала мене жирною весь цей час. А що тепер? тепер і ти жирна”, – заявила ображена келлі під час одного з випусків програми. І хоча в даний час обидві дівчини стрункі як кипариси, миритися вони як і раніше не збираються.

мерайя кері і дженніфер лопес

Мерайя кері і дженніфер лопес — давні суперниці, які почали підкорювати музичний олімп приблизно в один і той же час. Те, що співачки недолюблюють один одного, стало зрозуміло ще в нульових, по їх колким коментарям в пресі.

Але апогеєм конфлікту двох поп-дів стала заява кері в одному з інтерв’ю про те, що вона взагалі не знає, хто така лопес.Після цього протягом багатьох років журналісти і шанувальники уважно стежили за реакцією виконавиць один на одного і намагалися зрозуміти, через що все-таки вони вщент посварилися.

Одного разу мерайя спробувала пояснити своє висловлювання, але тільки ще більше всіх заплутала. “це ж було так давно! я не можу повірити, що люди досі вважають це чимось важливим. Насправді я просто дуже забудькувата”, – заявила співачка в програмі watch what happens live. Шанувальники вже було вирішили, що у кері і лопес настало перемир’я. Але поведінка виконавиці хіта ain’t your mama говорить про зворотне. На одній з музичних премій джен чітко дала зрозуміти, що як і раніше ненавидить мімі: протягом усього її виступу лопес демонстративно не відривалася від екрану смартфона.

До недавнього часу кім кардашьян гордо носила титул королеви епатажу і робила все, щоб її ім’я якомога частіше спливало в змі. Для підтримки загального інтересу до своєї персони пишнотіла зірка популярного в сша реаліті-шоу однією з перших почала публікувати в соцмережах повністю оголені селфі. Один з таких кадрів до глибини душі зачепив починаючу актрису хлое моретц, яка з недавнього часу числиться у ворогах всього клану кардашьян.

Моретц не оцінила відвертість кардашьян, що розмістила в instagram голе селфі у ванній через три місяці після других пологів. Дівчина порахувала цей вчинок вульгарним і написала в твіттері: «я щиро сподіваюся, що ти усвідомлюєш, наскільки важливо для молодих жінок ставити серйозні цілі. Ми повинні вчити їх, що нам є що ще запропонувати, крім наших тіл”»

І хоча кім кожен раз, коли її критикують, підкреслює, що їй плювати на думку оточуючих, висловлювання юної старлетки зачепило її за живе. Молода мати не стала ігнорувати коментар зірки фільму “пипец” і зухвало відповіла їй:»давайте всі привітаємо в твіттері хлое моретц, так як ніхто не знає, хто вона”. У цій ситуації кардашьян підтримали її знамениті приятельки, включаючи емілі ратайковскі, яка і сама при кожному зручному випадку демонструє свої принади, і рубі роуз.

Пізніше в інтерв’ю журналу glamour хлое пояснила, чому “напала” на кім. «я вважаю цей знімок неналежним для публікації. Мені б не хотілося, щоб дівчата думали, що їм потрібно викладати подібні фото, щоб отримати лайки, ретвіти і увагу чоловіків», — заявила моретц журналістам.

Чергове висловлювання актриси ще більше розохотило сімейство кардашьян: на захист кім встала її молодша сестра хлое. Дівчина опублікувала в соцмережах фото з моретц в бікіні і заявила, що та нібито і сама виставляє інтимні частини тіла напоказ. Пізніше стало ясно, що це колаж і на ньому спочатку була зображена не старлетка.

ніколь кідман і джулія робертс

Про те, що у джулії робертс не самий доброзичливий характер, в голлівуді ходять легенди. Однак актриса завжди поводиться професійно і намагається не висловлювати своєї неприязні до колег. Втім, з колегою по фільму «таємниця в їхніх очах», актрисою ніколь кідман, вона не церемониться. Виявляється, кінодіви вже давно ненавидять один одного, але ситуація загострилася в 2014 році, коли вони приступили до зйомок у спільній картині.

Ходять чутки, що робертс дратує поведінку кідман. На думку актриси, її колега поводиться як королева і вимагає до себе відповідного ставлення.

«джулія ледве стримує свої емоції. Її дратує, що ніколь звертається з командою як зі слугами», — заявив інсайдер таблоїду radaronline.