Улюблена олія для кутикули severina персик

285

Якщо мова йде про дуже сухий проблемної кутикулі, то я знаю, що серед масел для неї є два хороших помічника: горіхове dnc і severina. Якщо dnc дуже густе і жирне, і вдень його використовувати складно, то у severina якраз стандартна рідка консистенція. Це масло дуже добре живить і пом’якшує кутикулу, воно працює не тільки на миттєвий ефект, але дає повноцінний пролонгований результат, який не пропадає після першого миття рук. Нарівні з днц воно допомагає мені підтримувати манікюр в пристойному стані між зрізанням кутикули, продовжує інтервали між використанням кусачок. Це той рідкісний варіант масла, який на мені працює, тому що зазвичай подібні засоби не мають помітний і тривалий ефект.

Є різні варіанти масел severina, і здається вони трохи відрізняються за складом. Мій варіант-персик. Склад у нього напрочуд короткий і повністю натуральний. Це масло підійде також для полірування нігтів, тому що в ньому є масло жожоба (вибачте за тавтологію), яке подібно рідкого воску.

Обсяг флакона 30 мл, є ще 50 мл, це багато, але обсяг менше не існує. Упаковка цікава, пропонується використовувати кисть або піпетку за бажанням (додатково вкладена в коробку). Кисть не найвдаліша, кілька жорстка і не дістає до низу флакона, але піпетка має потрібну висоту.

За консистенцією масло рідке, стандартне для таких засобів. Після нанесення відчувається маслянистість, повністю не вбирається. Можна нанести трохи і втерти в шкіру, тоді жирність стає майже непомітна. Ще у масло дуже приємний аромат персиків, солодкий, але не нудотний і не сильний.

Мені дуже сподобалося це масло, дійсно, з ним мало що можна порівняти, і ціна невелика при пристойному обсязі.