Чому в голлівуді впевнені, що у бреда пітта роман з марго роббі?

519

У 2019 році на екрани вийшов фільм квентіна тарантіно «одного разу в… Голлівуді», де головні ролі зіграли найяскравіші зірки сучасного кінематографа — бред пітт, марго роббі і леонардо дікапріо. Ця дружна трійця настільки органічно виглядає на всіх світських заходах, ніби артисти спілкуються з дитинства. Саме тому шанувальники не відразу запідозрили, що лео — третій зайвий в парі блондинки і головного красеня американського кіно.

Виявляється, ще під час зйомок стрічки папараці регулярно помічали марго роббі в суспільстві бреда пітта. Це породило чутки про те, що у колег трапився таємний роман — адже австралійська красуня все-таки заміжня.

Найцікавіше, що по самому сюжету фільму герої марго і бреда практично не перетиналися, так що під час своїх зустрічей тет-а-тет навряд чи вони репетирували якусь сцену. Тому для багатьох колег така раптова дружба двох артистів стала повною несподіванкою.

При цьому, за словами інсайдерів, роман акторів виявився не більше, ніж просто інтрижкою. Практично відразу після завершення зйомок марго повернулася до свого чоловіка того акерлі, який і став основною перешкодою на шляху шаленої пристрасті між кінозірками.

Але, всупереч всім труднощам, щасливий випадок знову звів знаменитостей на одному знімальному майданчику. Зараз пітт і роббі знімаються разом у фільмі «вавилон».

Очевидці наполягають на тому, що в перервах між дублями бред і марго відкрито фліртують один з одним. А шлюб дівчини анітрохи не заважає розвитку їх відносин, оскільки в останні місяці роббі не ладнає з чоловіком. Як одна з найбільш затребуваних актрис вона весь час зайнята роботою і практично не з’являється вдома. При цьому її чоловік, за словами знайомих артистки, часто конфліктує з коханою через почастішали спалахів ревнощів.

До речі, вперше марго і бред познайомилися в 2016 році на знімальному майданчику фільму «гра на пониження». Тоді анджеліна джолі тільки-тільки подала на розлучення і багато хто вирішив, що вся справа в романі пітта з роббі. Самій марго сильно не подобалися ці плітки (звичайно, кому сподобається, що тебе вже нарекли «розлучницею» найкрасивішої пари голлівуду?) і незабаром вона на кілька років віддалилася від актора. У тому ж році вона і вийшла заміж за продюсера, з яким перебуває у шлюбі донині.