Алек болдуін смертельно поранив жінку-оператора під час зйомок фільму

334

Жахлива подія сталася на зйомках голлівудського фільму «іржа». Алек болдуін-продюсер і за сумісництвом виконавець головної ролі. Він грає відомого злочинця харланда раста, який дізнається, що його онука-підлітка звинувачують у випадковому вбивстві.

На майданчику, як повідомила західна преса, випадково застрелили людину і поранили ще одного. Трохи пізніше поліція повідомила, що була встановлена особа того, хто зробив смертельний постріл. І ним виявився відомий актор алек болдуін.

” офіс шерифа підтверджує, що постріл зі зброї для реквізиту був здійснений алеком болдуїном», — йдеться в заяві шерифа округу санта-фе.

Інцидент стався в штаті нью-мексико, на ранчо bonanza creek ranch, де болдуін зараз знімає новий вестерн. За сценарієм, актори повинні були відкрити вогонь з гвинтівок, і тільки в момент пострілу з’ясувалося, що зброя була заряджена бойовими, а не холостими патронами.

Кулі влучили у двох людей-у режисера джоела соулса (у ключицю) та оператора фільму галину хатчінс. Жінку по повітрю доставили в лікарню, проте лікарі не змогли їй допомогти — вона померла.

Галина хатчінс народилася в срср.

«родом з україни галина росла на радянській військовій базі в районі полярного кола, оточена оленями і атомними підводними човнами”, – йдеться в біографічному розділі сайту. Галина закінчила відділення міжнародної журналістики київського університету, після чого співпрацювала з британськими авторами фільмів в якості журналіста-розслідувача.

Всього два дні тому в своєму instagram красуня-блондинка викладала відео зі зйомок картини і писала про те, що великим плюсом того, що вона знімається у вестерні, є щоденними прогулянки на конях.

Дівчина називала себе “невтомним мрійником” і “адреналіновим наркоманом”. В якості оператора вона працювала над такими фільмами як “дорогуша» (2019),” заклятий ворог ” (2020) і blindfire (2020).

48-літній режисер джоел соуса, за повідомленнями лікарів, знаходиться в критичному стані. Лікарі борються за його життя.

” виробництво на даний момент зупинено. Безпека наших акторів і знімальної групи залишається нашим головним пріоритетом”, – йдеться в заяві знімальної групи. Поки що болдуіну не було пред’явлено ніяких звинувачень.

123…15

Повне ім’я актора-олександр рей болдуін iii. Він народився 3 квітня 1958 року на узбережжі лонг-айленда

дивитися галерею