Два найніжніших красеня від step in style color nail lacquer

393

У мене складні відносини з лаками цієї марки, так, у них шикарна лінійка відтінків, але одного разу проколівшись, не хотіла це повторити, і все-таки не встояла перед цими двома.

Не встояла і не дарма, адже ці двоє значно відрізняються від тих перших трьох-невдалих.

Мої обидва відтінки з лінійки french manicure у відтінках №03 і №06. Про кожного розповім окремо, але спочатку загальні факти 🙂

Мені подобається оформлення цих лаків, їх квадратні флакони і дизайн в цілому. У них непогана кисть, вже точно краще кистей лаків chanel, я до сих пір не можу відійти від цього. Я так і не зробила жодного повноцінного манікюру лаками chanel, хоча купила 2 штуки, але вони лежать. Тут кисть класична-кругла з рівним зрізом, в міру пружна, пристосуватися можна без проблем.

Обсяг лаку: 11мл.

Перший раз я купила три лаку цього бренду, вони були чудові по відтінкам, але огидними по тх! вони взагалі не сохли, абсолютно, я прокидалася вранці з відбитками наволочки на нігтях, а ще вони не хотіли нашаровуватися і були густими, з цими двома лаками таких проблем немає. Вони добре нашаровуються, в міру густі не течуть за кутикулу, і, що найголовніше-швидко сохнуть! хвилин за 15, максимум 20.

step in style color nail lacquer french manicure №03

Максимально розбілений світло-рожевий відтінок, дуже спокійний і ніжний. За текстурою-желе, швидше за все. В один шар його практично не видно, другий виглядає дуже здорово-робить нігті красивими і доглянутими, а третій — дає щільність кольору, я ношу три, я все-таки люблю колір.

Трохи страждає самовирівнювання, треба добре просушити перший шар, перш ніж наносити другий, інакше кисть трохи «заїдає». Стійкість-залізно днів 5, без топів і сушок.

оцінка: 8/10

вартість: 215р.

step in style color nail lacquer french manicure №06

Наступний екземпляр – 06 відтінок. Гарний бежево-рожево-коричневий нюд. Я так і не змогла зрозуміти текстуру і швидше крем, ніж желе, ну або 70 на 30, якщо таке можливо взагалі. Він більш безпроблемний, ніж його побратим 03 відтінок, тут самовирівнювання в нормі, і нашарування він піддається значно краще. Цьому лаку досить двох шарів для того, щоб він віддав колір. Стійкість-5 днів, як і у побратима.

шматок котячої вовни на вказівному пальці не був задумкою і виявився там випадково 🙁

оцінка: 10/10

вартість: 215р.

Всім спасибі за увагу!

Віка.