Перше, друге і компот: 150 рецептів страв на обід для дітей і не тільки

720

Придумати різноманітне меню, нехай і не на кожен день, але хоча б 3-4 рази на тиждень, може виявитися непростим завданням. Скористайтеся цією добіркою, і життя стане трохи легше.

На обід у нас прийнято готувати-суп, друга страва і якийсь напій. Як правило-солодкий. Але ви напевно здивуєтеся-дотримуватися такого бабусиного правила зовсім не обов’язково! варіантів поєднання страв і продуктів може бути безліч, а для підживлення вашої фантазії дуже до речі доведеться наша добірка.

Зміст

10 рецептів смачних супів для дітей від 2 років

Ми підібрали для вас 10 рецептів смачних супів для дітей, які точно припадуть до душі вашому малюкові, і він обов’язково з’їсть все до останньої ложечки.

Окрошка: 10 найсмачніших покрокових рецептів улюбленого супу

У багатьох сім’ях є свій, фірмовий рецепт. І це не дивно, адже за час свого існування окрошка багато разів змінювалася – в її рецептуру додавалися і продовжують додаватися нові інгредієнти.

10 рецептів супів для дітей від 10 місяців

У нашій культурі перші страви вважаються невід’ємною частиною повноцінного обіду! і не дарма, адже супи благотворно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту і можуть урізноманітнити будь-яке меню, адже варіантів їх приготування так багато!

Коли дитині можна давати суп: топ-3 рецепта

Супи можна починати готувати дитині в 9-12 місяців. Однак, це повинні бути страви, які підходять для дитячого харчування.

Шукайте за посиланням

Fotolia

5 оригінальних рецептів супів для спекотного літа

Достаток овочів і фруктів дає нам можливість отримати безліч вітамінів легким і доступним способом – просто з’ївши тарілку легкого і освіжаючого літнього супу.

Джерело: [email protected]

Окрошка: 4 кращих рецепта візьміть на замітку

Окрошка-кращий холодний суп для літнього обіду! існують десятки рецептів окрошки – і кожна хороша по-своєму.

Fotolia

Борщ з пампушками. Рецепт

Приготуйте до обіду традиційну страву української кухні-борщ з пампушками.

Борщ з пампушками (фото: burda media)

Ідеальний обід для дитини: 10 смачних і корисних рецептів

Дієтологи радять вносити різноманітність в раціон дитини і обов’язково дізнаватися, що їв ваша дитина в дитячому садку. Тоді ви зможете не повторювати страви вдома, і радувати свого малюка чимось новеньким!

шукайте за посиланням

Джерело: shutterstock

Корисні страви в мультиварці: 3 швидких рецепта для малюків

Які вимоги висувають до дитячого раціону сучасні мами? корисний склад, приємний смак і мінімальні тимчасові витрати на приготування – це ті самі «три кити», на яких і тримається дитяче меню. Благо, функціональні мультиварки, які можуть працювати в режимі пароварки і скороварки, дозволяють швидко і без зайвих зусиль створювати справжні кулінарні шедеври.

Макаронна душа: 10 простих і смачних рецептів пасти для дітей від 2 років

Спагетті, фарфалле, фузіллі, «ріжки» або «бантики» — різноманітність форм макаронних виробів дозволяє експериментувати на кухні, а італійська традиція готувати пасту з різними соусами і начинками робить макарони самостійною стравою, яким завжди хочуть поласувати і дорослі, і діти!

шукайте за посиланням

Смачне меню для дітей після року: 15 кращих рецептів для мультиварки

Завдяки тому, що волога, що знаходиться в продуктах, не випаровується в процесі приготування, всі вітаміни і мікроелементи зберігають свої корисні властивості, що дуже важливо для дитячого харчування.

11 оригінальних рецептів з риби, які точно сподобаються дітям

Далеко не всі діти люблять рибу і їдять її із задоволенням. Але в цьому продукті містяться корисні жирні кислоти, омега-3, цинк, йод, залізо і ряд вітамінів, необхідних для дитячого організму в будь-якому віці. Вченими доведено, що діти, які хоча б 2 рази на тиждень їдять рибу, рідше хворіють на астму і досягають успіху в школі.

4 страви з кабачками, які сподобаються дітям

Кабачок-мегаполезний овоч. Саме кабачкове пюре дієтологи рекомендують вводити в раціон маленьких дітей першим: воно не провокує алергію і розлад шлунка. А ще він дуже сприятливо впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, тому страви з кабачків дозволені мамам, які годують грудьми.

Смачно і нестандартно: 10 покрокових рецептів на кожен день

Незвичайні, але прості покрокові рецепти смачних страв для всієї родини.

10 кращих рецептів з печінки для дітей від 1 року

Печінка – корисний продукт, який просто необхідно вводити в раціон дітей. Але ні для кого не секрет, що це продукт не дуже любимо малюками. Ми ж пропонуємо вам 10 рецептів з печінки, які точно сподобаються вашим чадам, а заодно і іншим членам сім’ї.

шукайте за посиланням

Дитяче меню: 6 ідеальних рецептів м’ясних страв для маленьких гурманів

Кожна мама прагне більше встигати і спрощувати свій побут, в тому числі намагається скоротити час, проведений на кухні. Ми вас в цьому підтримуємо! а час від часу можна трошки пофантазувати і приготувати дитині щось незвичайне і дуже смачне. Звичайно, в 20 хвилин ви тут не вкладіться, зате створите дитині маленьке свято живота!

Burda media

Страви з картоплі: 10 кращих рецептів для дітей

Картопля на нашому столі – звичний і навіть буденний продукт. Настільки, що деякі мами вважають його занадто простим для того, щоб включати в меню малюка. І дарма, адже в картоплі багато корисних речовин, а страви з нього можуть бути небанальними і дуже смачними.

Як приготувати вітамінні компоти для дітей? топ-6 рецептів

Компоти можна готувати так, щоб частина вітамінів змогла зберегтися при варінні. Крім того, особливу цінність набуває компот з тих ягід, які не можна включати в раціон дитини до 3-4 років.

Топ-5 цілющих напоїв для дитини

Похолодання і тісний контакт з однокласниками різко підвищують ризик застуди та вірусних інфекцій. Правильні напої допоможуть дитячому організму впорається з недугами

Burda media

12 смачних холодних напоїв на основі чаю

Чай — зелений, чорний, білий або бірюзовий, він залишається улюбленим напоїв багатьох, в будь-який час року.

[email protected]