Підступна штучка: якою хитрістю джолі змусила пітта кинути еністон

289

За розвитком відносин між анджеліною джолі і бредом піттом свого часу стежив весь світ. Їх пара була однією з найяскравіших в голлівуді і вважалася зразком для наслідування. Сімейне вогнище, про яке так мріяла актриса, нарешті-таки теплим полум’ям зігрівав її і колись першого голлівудського красеня.

Втім, відносини, які так довго і активно обговорювалися в змі, зруйнувалися відразу, коли бред і анджеліна в 2016 році несподівано оголосили про своє розлучення. Виявилося, що ідилія в парі була награною, насправді ж пітт і джолі зіткнулися з тими ж проблемами, які притаманні багатьом закоханим.

Втім, якщо суди між акторами йдуть досі і вже не представляють особливого інтересу, то недавно спливла правда про початок відносин знаменитостей представила джолі в самому непривабливому вигляді.

Виявилося, що завжди звикла отримувати те, що захоче, анджеліна відразу ж звернула свій хижий погляд на бреда. Як відомо, їхні стосунки почалися під час зйомок фільму «містер і місіс сміт», де актори зіграли подружню пару. Подейкували, що вже з перших днів зйомок між анджеліною і бредом спалахнула іскра, яка завдяки хитрості і спритності джолі розгорілася в справжнє полум’я.

Для фатальної красуні дружина пітта, дженніфер еністон, не стала перешкодою, джолі, навпаки, зуміла вибудувати з нею дружні стосунки. Та так, що сама еністон була в шоці, коли побачила свого благовірного поруч з колегою по цеху.

Довгий час публіка перебувала в замішанні, а сам пітт не міг зрозуміти, яким же чином папараці зуміли зняти його з джолі на таємному побаченні, про яке не знав ніхто, крім самих закоханих. Відповідь на це питання стала відома лише недавно: як з’ясувалося, саме анджеліна найняла фотографів, щоб ті нібито випадково зняли їх з піттом і злили фото в змі.

Природно, реакція еністон була негайною. Побачивши у всіх таблоїдах фото чоловіка з розлучницею, вона подала на розлучення, а бред, можливо, сам того не бажаючи, виявився блискавично пов’язаний по руках і ногах новими сімейними відносинами.

Джолі через роки і важкі випробування, можливо, покається в скоєному. Адже з її легкої руки фанати пітта довгий час звинувачували еністон в тому, що вона зруйнувала шлюб і втратила самого завидного чоловіка голлівуду. Дженніфер дорікали і в небажанні мати дітей, в той час як бред мріяв про батьківство.