Лікарня і порвані колготки: як починався роман гузеєвої і нагієва

386

22 вересня 62-річна ведуча програми ” давай одружимося!”лариса гузєєва розповіла в інтерв’ю youtube-каналу “скажи гордєєвої” про свій роман з дмитром нагієвим.

Іскра між акторами пробігла, коли вони були молоді, обидва навчалися на одному факультеті в театральному інституті. Тільки тоді гузєєва вже встигла зіграти свою саму культову роль безприданниці в» жорстокому романсі ” і прокинулася знаменитою, а ось нагієв тільки починав свій творчий шлях. Лариса згадала, що одного разу, прийшовши в інститут, вона на сходинках побачила сидить нагієва.

Виявилося, що актор-початківець був сильно схожий на неї, навіть захворювання (обмеження лицьового нерва) було однаковим. Гузєєва трохи поговорила з дмитром і порадила звернутися в лікарню.

Я кажу: “що у тебе з особою-то? ну-ка посміхнися”. Він посміхається, а у його на одну сторону обличчя. Я йому:» бігом в лікарню”, — з посмішкою згадувала гузєєва.

Як каже гузєєва, дмитро скористався її порадою і пішов до того фахівця, якого вона порадила.

Дмитро нагієв в 2018 році, коли давав інтерв’ю дудю, розповів, що їх роман хоч був і недовгим, але дуже яскравим. За словами актора, після зустрічі на поріжках в інституті вони перетнулися вже ввечері на невському проспекті, а потім вирушили в ресторан при будинку журналіста.

Чорт смикнув мене там напитися. Лариса мені каже:»димич, дивись, я колготки зачепила”. А я їй кажу:» ну так давай їх знімемо ” — і як смикнув їх посеред ресторану. Звичайно, мене викинули звідти, але роман між мною і гузеевой тільки почався», — ділився історією нагиеев в інтерв’ю.

Зараз шанувальники актриси сильно переживають за її здоров’я. Увечері 26 вересня гузєєву доставили у важкому стані в лікарню в комунарці, у знаменитості коронавірус, медики хочуть їй перелити їй донорську плазму від людини, яка вже перехворіла цим вірусом.

Людмила мітрохіна