Астролог: що не можна робити 30 серпня, щоб не накликати на себе біду

336

30 серпня на русі відзначали день мирона вітрогона. Цей мученик жив в iii столітті н. Е. І помер через відданість до христа. Вважається, що мирон — це покровитель вдів і сиріт. Тому в цей день намагалися задовольняти будь-яке прохання вдівствующих жінок і не відмовляти в допомозі сиротам. А що категорично не можна було робити, щоб не накликати на свій будинок і сім’ю біду?

В першу чергу, незважаючи на те що 30 серпня відзначається день пам’яті святого, не можна ходити до церкви, а також поминати померлих.

Селяни вішали під стелю кілька пар взуття, тим самим відганяючи злих духів і оберігаючи своє житло від бід. Якщо в родині хтось із домочадців вже довго хворіє, то потрібно було покласти в його ліжко суху траву на весь день мирона, а на наступний ранок спалити. Також потрібно позбавлятися від старих речей, особливо від посуду зі сколами, разом з нею з дому йдуть всі образи і сварки між подружжям.

Категорично заборонялося святкувати весілля, адже мирон — це покровитель вдів, а значить, доля молодих не буде радісною.

Ще одна порада для молодих дівчат. Якщо вони не хотіли, щоб час швидко забирало їх красу, то 30 серпня не виглядали в дзеркало взагалі.

Останні дні літа видалися напруженими як з точки зору повір’їв, так і з точки зору астрології. Павло глоба назвав сприятливі і несприятливі дні для кожного знака зодіаку.

Людмила мітрохіна