Раділа соцвиплаті в 10 тисяч рублів бородіна прийшла на шкільну лінійку в костюмі balmain

348

Близько місяця тому, коли всі батьки тільки почали активну підготовку своїх дітей до школи, ксенія бородіна здивувала передплатників несподівано рекламної інтеграції соціальних виплат.

Телеведуча опублікувала фотографію з дочкою, в описі якої поділилася своїми думками про важливість допомоги малозабезпеченим сім’ям і нужденним матерям-одиначкам.

Звичайно, тоді багатьох здивувала така раптова відвертість зірки про матеріальну допомогу в розмірі десяти тисяч рублів — мовляв, сама на вечерю витрачає часом витрачає більше, а сама міркує про брак коштів на виховання спадкоємців.

” ксенія, подивися на себе, у вас одних браслетів на мільйон рублів, а хустки dolce&gabbana, а брендові сумки?”, “які 10 тисяч? для вас це взагалі не гроші!”,- намагалися шанувальники змусити медіадиву спуститися з небес на землю і усвідомити свою привілейованість серед інших середньостатистичних російських мам.

Безумовно, ні для кого не секрет, що вже протягом багатьох років основний заробіток ксенії бородіної приносять рекламні інтеграції в соцмережах. Ось тільки передплатників збентежила зовсім не піар соціальних виплат, а саме лицемірство зірки.

У той час як величезна кількість матерів розуміють, що ті самі покладені десять тисяч на дитину не сильно-то рятують ситуації (особливо за життя у великому місті), ксенія з усією серйозністю запевняє, як батькам пощастило мати можливість додаткової підтримки від держави.

Очевидно, що проблеми середнього класу зірці просто не знайомі. У гардеробі ксенії можна знайти одяг, взуття та аксесуари найдорожчих світових брендів — і вже точно придбані самостійно, а не по бартеру.

Наприклад, тільки недавно телеведуча з’явилася на шкільній лінійці в костюмі balmain, який обійшовся щасливій мамі більш, ніж 300 тисяч рублів. Звичайно, уважні передплатники не могли не пригадати їй той випадок з держвиплатами.

” так ось навіщо потрібні були десять тисяч! на костюмчик до шкільної лінійки!”, “спершу держвиплати за гроші рекламує, а самі потім грошима на одяг розкидається”, – пишуть фоловери в коментарях.

Взагалі, у бородіної з нарядами до дня знань особливе ставлення. Рівно рік тому стався скандал, який також пов’язаний з невдало обраним аутфітом для серйозного офіційного дитячого заходу.

На минуле перше вересня ксенія з’явилася в екстремально короткій спідниці від prada, що викликало шквал критики в бік молодої матері.

«спідниця коротше, ніж у школярок, непристойно», «ну ксенія, фігуру могли продемонструвати і на пляжі, а тут все-таки дрес-код…», — писали бородіної розчаровані фанати.

Пройшов рік. Судячи з усього, вбиратися в міні тепер стало своєрідною традицією бородіної. І якщо цього разу ксенія вирішила грамотно промовчати, продемонструвавши лише байдужість, то минулого разу вона вирішила відразу заткнути всіх, хто коментував її зовнішній вигляд.

” давайте окремо тут оцініть, мої експерти моди, як треба одягатися на 1 вересня. Я як раз завжди рада послухати вашу експертну думку, з модного вироку. Воно дуже важливо для мене, враховуючи, що ховається на вашими аватарками, ніякої журнал vogue і поруч не стояв … Шкода, дизайнери prada ваші коментарі не читають, вони б обов’язково все виправили, як вам треба! наступного разу одягну спідницю в підлогу, хустку і балахон на себе, або платьішко в стразюлечках, щоб з вами бути на одній хвилі, мої законодавиці мод. Виявилося, що для вас 1 вересня не ваші діти важливі, а мої вбрання. Я все думала, чому ви так хочете швидше діток в школу відправити, так, щоб диванами критиками скоріше попрацювати, поки котлетки смажаться…», — написала тоді ксенія.

Женя мацынина