Скелети в шафі: таємниці сім’ї кардашьян, які вони так не зуміли приховати

388

0 скелети в шафі: таємниці сім’ї кардашьян, які вони так не зуміли приховати

За останні кілька років сім’я кардашьян стала чи не найзнаменитішою і вже точно найбільш обговорюваною в світі. За життям цих крутобедрих, чорнооких і неймовірно чарівних персон щодня стежать мільйони глядачів. Члени цього телеклана справно підтверджують статус головних ньюсмейкерів і поставляють зарубіжним таблоїдам один «інфопривід» за іншим. Не дивно, що в таких умовах будь-які секрети сім’ї кардашьян рано чи пізно (як правило, дуже швидко) стають надбанням громадськості.

Що сталося з каньє вестом?

У листопаді 2016 року весь світ був вражений новиною про госпіталізацію каньє уеста внаслідок перевтоми. Одразу насторожував той факт, що під час обстеження репера лікарями було викликано поліцію, адже він відмовлявся добровільно їхати до лікарні для повної діагностики та лікування. Згідно з даними зарубіжних таблоїдів, каньє був прикутий наручниками до носилок і насильно перевезений в медичний центр рональда рейгана при університеті каліфорнії.

Незважаючи на те, що новина про госпіталізацію для багатьох шанувальників уеста стала шоком, в оточенні репера подейкують, що проблеми з психікою відзначалися у нього вже деякий час. Лише завдяки зусиллям кім кардашьян і ко їх зуміли так довго приховувати від громадськості.

10 листопада 2007 року з життя пішла мати репера, з тих пір останній місяць осені став дуже важким часом для нього. До того ж, в змі давно мусувалися чутки про проблеми в шлюбі кім і каньє. Близькі друзі уеста не раз ділилися з журналістами самими різними подробицями їх складних відносин. Кажуть, після паризького пограбування кардашьян була сама не своя, чим чимало переводила каньє, безуспішно намагався втішити дружину.

«каньє перестає спати. А чим більше він втомлюється від недосипу, тим менше сенсу і усвідомленості в його діях, в результаті чого виникають проблеми з головою», — розповідали друзі репера в інтерв’ю одному із зарубіжних видань.

Як ми тепер знаємо, допомога фахівців не допомогла-каньє офіційно визнав, що у нього біполярний розлад, а кім подала на розлучення.

Брюс дженнер давно хотів стати жінкою

Брюс і кріс дженнер одружилися в 1991-му і розлучилися через 22 роки. Чутки про розрив пари в змі ходили кілька років, але довгий час подружжя намагалися зберегти шлюб. У підсумку вони все ж прийняли остаточне рішення повідомити всім про своє розставання.

«кріс прийняла це і змирилася з розлученням. Зараз вона зосереджена на своїй роботі і дітях. Звичайно, це сумна новина, але справа давно до того йшла, тому у всіх був час звикнути до цієї думки».

Вже тоді всі здогадувалися, що причиною розриву могли послужити різкі зміни в зовнішньому вигляді олімпійського чемпіона, який з кожним днем все менше нагадував чоловіка.

У 2015 році весь світ був вражений неймовірним перетворенням брюса дженнера, який змінив стать і став, мабуть, найвідомішим трансгендером. Не дивно, що журналісти закатували його колишню дружину кріс питаннями про те, чи завжди у прославленого олімпійця були проблеми з гендерною самоідентифікацією. Однак тоді мати кім кардашьян відповідала негативно: в 1990-х, коли вони одружилися, брюс не говорив про своє бажання змінити стать і не приміряв жіночі вбрання.

Зате брюс направо і наліво роздавав інтерв’ю, в яких переконував, що подібні нахили були у нього все життя і кріс завжди знала про це.

У документальному фільмі» я кейт ” дженнер заявив, що до зустрічі з екс-дружиною в 1980-х роках він вів гормональну замісну терапію (медикаментозно підтримував високий рівень естрогену, — прим. Woman.ru) і практикував кроссдрессинг.

Це протиріччя стало причиною серйозної сварки між кріс і кейтлін, кожна з яких намагалася відстояти свою правду. Новий виток цього конфлікту трапився, коли жінка, ще недавно колишня чоловіком, випустила автобіографічну книгу «секрети мого життя», де детально і не соромлячись у виразах описала свої відносини з колишньою дружиною.

«я розповідала їй про свої гендерні проблеми ще до того, як ми почали зустрічатися», — заявила кейтлін. Однак кріс парирувала, що перетворення колишнього чоловіка стало для неї абсолютною несподіванкою. Так чи інакше, їм обом вдалося роками приховувати те, що у олімпійського чемпіона були явні проблеми з гендерною ідентичністю.

Хлое кардашьян приховувала від усіх проблеми у відносинах з ламаром одомом

У 2009-му хлое кардашьян вийшла заміж за ламара одома. Довгі роки дівчина посилено робила вигляд, що в їхніх стосунках все прекрасно. З боку її шлюб здавався ідеальним, але за закритими дверима кардашьян плакала і страждала від болю і самотності. У 2014 році в ефірі телешоу хлое зізналася: «не можна було продовжувати жити так, як жила я».

Дівчина була змушена приховувати від усіх те, що її законний чоловік вважав за краще проводити час з іншими жінками. У підсумку кардашьян втомилася брехати і відкрила світу правду про те, наскільки невдалим виявився її шлюб: «минулого року у власний день народження я була змушена брехати, кажучи про те, що святкую разом зі своїм чоловіком, тому що в той момент він віддав перевагу суспільство іншої дівчини».

Хлое довелося віддати кендалл дженнер свої квитки на концерт, а сама вона при цьому залишилася на самоті. У той момент вона змушена була прикидатися, що в їхній родині все добре, і ховати свої сльози і відчай від усього світу.

Вже в 2017 році одом зізнався, що дійсно зраджував своїй законній дружині: «єдине, про що я по-справжньому пошкодував, так це про свої численні романи з різними дівчатами». Судячи з інтерв’ю, яке спортсмен дав виданню us weekly, він дійсно розкаявся, що свого часу не знайшов у собі сил бути до кінця вірним і відданим чоловіком.

Ще однією проблемою, про яку громадськість дізналася вже після розриву ламара і хлое, стала наркозалежність баскетболіста. Восени 2015 року спортсмен був госпіталізований — і не з роздягальні спортклубу, а прямо з борделя, де провів кілька днів в компанії дівчат «зі зниженою соціальною відповідальністю». Стан одома був кваліфікований як вкрай важкий.

Втім, новини про не зовсім здоровий спосіб життя не викликали подиву в оточенні спортсмена.

Перші чутки про те, що у подає надії баскетболіста серйозні проблеми із забороненими речовинами і алкоголем, з’явилися ще в 2013-му.якщо вірити джерелам, тоді згубним звичкам ламара було вже 2-3 роки, але хлое вдалося залишити за кадром небезпечне захоплення одома принаймні на якийсь час.

Пристрасть до алкоголю і агресивна поведінка скотта дісіка

Скотт дісік і кортні кардашьян познайомилися в далекому 2006 році. Незважаючи на те, що закохані встигли завести трьох спільних дітей, до весілля справа все ж не дійшла. І це не дивно, якщо згадати, які цікаві подробиці поведінки скотта спливли після стількох років.

Перші ознаки агресивної поведінки дісіка глядачі змогли побачити в 2010 році. Реаліті-шоу, світське життя і багатство закрутили красунчику голову, і він, неабияк випивши, спробував засунути стодоларову купюру в рот офіціанта, який, бачачи його стан, відмовлявся приносити йому алкоголь.

Цей інцидент став першим, який висвітлили в keeping up with the kardashians. Кортні не могла вічно приховувати поведінку скотта, і аж до 2014 року кадри реального життя кардашьян і дісіка ставали все більш і більш лякаючими, поки кортні, нарешті, не зважилася вигнати його з дому.

Навіть незважаючи на розрив, мати трьох дітей намагалася вигородити свого вже екс-коханого. Кардашьян наполягла на курсі реабілітації, який скотт, за колективним наполяганням кардашьянів, все-таки пройшов.

Нові проблеми почалися вже в 2017 році. Спершу дісік закрутив роман з белою торн, потім з хлої бартолі і ще кількома дівчатами, чиї імена залишилися невідомими для широкої публіки. Після такого цікавого повороту подій кортні, яка намагалася підтримувати колишнього обранця і батька своїх дітей, стала відверто боятися залишати дітей наодинці з «гулящим» татом.

«вона боїться відпускати дітей зі скоттом, тому що знає про його любов до алкоголю. Про його численні любовні пригоди кортні вже і зовсім мовчить”,-заявило анонімне джерело з оточення зірки реаліті-шоу.

Відкритим залишається лише одне питання. Навіщо кортні так довго приховувала від усіх справжнє обличчя коханого? втім, таке питання можна адресувати кожному члену клану кардашьянов, враховуючи, що за фактом під виглядом «реаліті» вони демонструють нам ретельно зрежисовану версію подій, часто не має нічого спільного з істинним станом справ.

Вікторія артемова