Безсоння: вівці рахунок люблять

331

“безсоння. Гомер. Тугі вітрила. Я список кораблів прочитав до половини…”

осип мандельштам

Лікарня … Ковид … Вівці всі перераховані, але сну як і раніше ні в одному оці…

З безсонням стикався кожен з нас, але пара безсонних ночей – це одне, але ось коли кожна ніч перетворюється в боротьбу за сон – це привід звернутися до лікаря. Лікар кожен день бачить мене і чує моє прохання – благання, але він виявляється, теж безсилий. А моя душа сумує і молиться у безодні на краю…і чекає, коли безсоння почне гру свою … Ось вже яку ніч….я втратила рахунок…

Ох, вже ці, болісні спроби заснути тривали майже шість місяців і після виписки. Вівці пораховані, слони розставлені. А сон все не йде! ну чому, кажуть, що найдавніший спосіб впоратися з безсонням – це порахувати овець, слонів та іншу худобу. Виявляється, я неправильно вважала овець!

Безсоння – це не коли ти вважаєш овець, а коли їх рахуєш по третьому колу.

А ще, коли не спиться від голоду, вважати овець протипоказано.

Боротьби з безсонням рецепт даю тобі задарма: не по одній овець вважай, а відразу – по отарах…

Вівці, вівці … Може це і смішно, але саме ця ситуація спонукала мене почати колекціонувати веселі картинки про безсоння і овець.але і ще з’явилося бажання-шити цих овець!картинок багато, бажаючі можуть подивитися їх в альбомі https://www.stranamam.ru/album/14836949/#photo14836968 , а якщо у когось є чим поділитися по цій темі, буду дуже вдячна.поки пошила три вівці.

Це овечка рукодільниця-їй не до сну!

Але початок покладено, і як тільки зустріну цікаву викрійку, обов’язково продовжу пошиття овець.ці овечки зшиті по майстер-класу марії воробйової»текстильна овечка”.а це форма….

Пам’ятаєте мультфільм»баранчик шон”? із задоволенням переглянула з молодшою онукою всі серії

Https://www.youtube.com/watch?v=rx5r8krkdusбарашек шон всі серії поспіль

P. S. Дослідники прийшли до висновку, що найкращий спосіб заснути – це уявити собі водоспад. Ця картина заспокоює нервову систему і дозволяє організму краще розслабитися, будучи свого роду медитацією.