Бузова в сукні без білизни, але найстильнішою назвали тодоренко: як пройшла премія topical style awards

375

Чи можна здобути перемогу, не образивши при цьому своїх суперників? дуже малоймовірно. На думку відразу приходять гіркі сльози євгенії медведєвої, яка йшла до олімпіади в пхенчхані все життя, але поїхала з сріблом, тремтячий голос діни аверіної, яка ледве стримала себе після поразки на іграх в токіо, і навіть леонардо ді капріо, який до свого «оскара» прагнув 22 роки.

Так що цьому світу і без того достатньо сліз і драм, коли переможцем стає лише один. У журналі moda topical, яким керує оксана федорова, таких проблем немає: на щорічній премії topical style awards 2021 найстильнішими оголошуються відразу ж кілька зірок. І це правильно: як вибрати самого-самого з десятків екстравагантних і креативних?

Так що кожному своє: комусь звання найстильнішого блогера, комусь-співачки. Ну, крім регіни тодоренко-вона просто отримала звання “найстильнішою”. А знаєте, який приз покладається найстильнішою зірці російського шоу-бізнесу? стілець. Ні, серйозно, після церемонії телеведуча подякувала журналу за презент і показала, як збирає конструкцію для сина.

Не можемо не показати вам ольгу бузову, яка стала головною героїнею вечора нагороджень. Теледіва обрала сукню roberto cavalli за 324 тисячі рублів, і цей наряд без перебільшення можна назвати голим — довелося жертвувати нижньою білизною. Ні, плаття не прозоре і не просвічує, як це зазвичай буває, його просто мало. “я вибрала найпопулярніше плаття з його останньої колекції, за яким полюють всі модниці», — повідомила зірка.

” а плаття, власне, де?» – гострять підписники ольги. Бузова, між іншим, отримала титул ікони стилю, і це не перший її модний приз. В середині жовтня артистка стала гордою володаркою звання miss universe beauty euroasia, тобто королеви краси євразії. Почесно, нічого не скажеш!

Клава кока отримала титул найстильнішої співачки, але відразу ж чесно звернулася до своїх передплатників: визнання рада, але дякує свого стиліста ладу високову. “мій стиль-це тільки ти і завдяки тобі!» – написала артистка. Дуже чесно і красиво, клава!

Найстильніший дует цього року на сцену виходив кілька разів, і щоб заспівати, і щоб забрати свою нагороду. Наталія подольська нещодавно раділа в instagram, що завершила грудне вигодовування і готова трохи розвіятися. А ось вам і привід: разом з володимиром пресняковим вона отримала титул найстильнішої музичної пари року.

Олеся судзиловська так щиро раділа за друзів, ніби сама отримала нагороду. Хоча вона її все-таки в підсумку і отримала, ставши найстильнішою актрисою. Ми, до речі, помітили, як в інтернеті люблять олесю і часто приводять її в приклад зіркам-ровесницям: в 47 років вона знайшла ідеальну грань між зрілою елегантністю і кокетливістю, і вдало балансує на ній вже котрий рік. Всім би так вміти!

Ну, і наостанок найважливіше: пам’ятаєте, як минулого року титул жінки року отримав моргенштерн? цього разу все пройшло набагато традиційніше, і приз забрала інна тліашинова. Ви напевно пам’ятаєте її по “новій хвилі”, коли вона вийшла на червону доріжку разом з філіпом кіркоровим.

Інна психолог і засновник академії “майстер розборів”, а тепер ще й повноцінна медійна особистість. Навіть курбан омаров приходив до неї після розлучення з ксенією бордіной — ось такий от рівень, і психологічну допомогу йому надала новоспечена «жінка року-2021».

123…16

Інна тліашинова та оксана федорова