«все заради себе»: схудла на 45 кілограмів співачка адель знялася для vogue

328

33-літня співачка адель-приклад для наслідування. Талановита, красива, жіночна, сильна. Однак мало хто здогадувався, що адель володіє таким самоконтролем і умінням подати себе. Тепер шанувальники захоплюються не тільки глибоким чарівним голосом британської співачки, але і її підтягнутою фігурою.

Днями адель знялася для британської версії журналу vogue. Кадри, на яких схудла співачка демонструє свої нові форми, одночасно шокують і надихають. Глибоке декольте, зухвала міні-сукня з топом-бюстьє – тепер адель виглядає по-справжньому розкішно.

Як же зірці вдалося зробити таке перетворення? адель ніколи не комплексувала з приводу зайвих кілограмів, навпаки, вона давала зрозуміти, що популярність не змінить її. Проте після розриву з чоловіком, в шлюбі з яким у співачки з’явився син анджело, зірка змінила свої звички.

«спортзал став моїм проведенням часу. Я зрозуміла, що, коли я тренуюся, у мене немає ніякого занепокоєння. Мова ніколи не йшла про схуднення”.

Адель скоротила вживання алкоголю, почала правильно харчуватися і займатися спортом. Тренування стали для неї своєрідним відволіканням від життєвих труднощів. Так і пішли 45 кілограмів.

” люди були шоковані, що я не ділилася процесом схуднення в соціальних мережах. Аудиторія звикла, що знаменитості демонструють своє життя в instagram, але мене абсолютно не турбує думка інших. Я роблю все заради себе”.

Надихаємося!

+2