Моя думка про kerasys moisturizing shampoo

990

Багато чула хорошого про шампунях kerasys, але ніяк не випадав випадок спробувати. Знайомство почалося з зволожуючого moisturizing shampoo.

Моє волосся: тонкі, пофарбовані, дуже схильні до сухості, трохи в’ються.

Зволожуючий шампунь kerasys moisturizing shampoo:

Об’єм: 400 мл.

Дія: дбайливе очищення, відновлення. Добре підходить для ламких, ослаблених і сухого волосся. Підходить для щоденного використання.

Очищаючі інгредієнти: sodium laureth sulfate (sles).

Рекомендації до застосування: нанести на вологе волосся, ретельно змити. При необхідності повторити.

Виробник говорить про те, що в складі зволожуючого шампуню екстракти лікувальних трав, які сприяють утриманню вологи у волоссі, живлять їх і наділяють необхідними вітамінами 🙄

Оформлення-просте і лаконічне. Відмінний дозатор, легко контролювати потрібну кількість.

Текстура-напівпрозорий густий гель. Пахне солодко, на волоссі запах майже не залишається.

У випадку з моїми волоссям, позначка “for dry, brittle hair” не виправдала себе — kerasys moisturizing shampoo підсушує волосся відчутно.

І це основний мінус для мене. Волосся дуже схильні до сухості, педантично підходжу до вибору продуктів догляду, крок не в тому напрямку і печаль. Після миття kerasys moisturizing shampoo і використання додаткового догляду (кондиціонер/маска та ін.), волосся не скриплять від сухості, але через кілька повторень вони ризикують перетворитися в суху мочалку.

Kerasys moisturizing shampoo трохи вимиває відтінок фарбованого волосся, але не критично (як всі шампуні, в складі яких sles).

Розгладжує волосся і зберігає блиск. Трохи додає обсяг. Довго зберігає коріння свіжими, відмінно і глибоко промиває волосся.

Kerasys залишає хороші враження по всіх пунктах, крім відчутної (непрощенної) тенденції до сухості.