Прилучний без карпович і рожеві окуляри кононової: у москві відбулася прем’єра фільму «збреши мені правду»

327

У російський прокат вийшов еротичний трилер «збреши мені правду» — режисерський дебют продюсера ольги акатьевой, відомої по роботі над фільмами «непрощений», «тимчасові труднощі», «чемпіони: швидше. Високий. Сильніший». У столичному кінотеатрі» ілюзіон ” відбулася гучна прем’єра нового кінохіта, ось тільки вся увага в цей вечір була прикута до парочки, яка стала ньюсмейкерами цього тижня. Зрештою, не дарма ж прилучного і мельникову запідозрили в романі !

Епатажний блогер олексій жидковський як завжди вразив присутніх бездоганним аутфітом. Ми все ще гадаємо, як йому це вдається, і чекаємо парочку майстер-класів.

Молода зірочка єлизавета кононова, яка виконала одну з головних ролей у фільмі, прийшла на прем’єру в рожевих окулярах. Можливо, це відсилання до характеру її героїні у фільмі?

Що ж стосується самого «збреш мені правду», то гострий сюжет, щедро присмачений правдоподібною акторською грою пристрасних павла і дар’ї, вже викликав інтерес у російських кіноглядачів. Втім, судіть самі!

«закохана пара усамітнюється далеко від цивілізації. Вони не так давно разом, але хлопець впевнений: він зустрів свою єдину. Раптовий приїзд молодшої сестри, а потім і колишнього бойфренда дівчини руйнує романтичну ідилію. Герої стають заручниками бажань і пристрастей один одного. Романтику змінює пристрасть, а невинний флірт тягне за собою люту ревнощі. Все більш небезпечні психологічні ігри загрожують привести до жорстокої розв’язки…»

«сюжетів про любов і секс існує незліченна безліч, але „збреш мені правду“ — це такий непередбачуваний психологічний атракціон, від якого часом захоплює дух. На мій погляд, у нас вийшов естетично досконалий фільм», — розповів про свою роботу над фільмом виконавець головної ролі павло прилучний.

” пам’ятається під час зйомок фільму було завжди холодно, а ми весь час красиві і роздягнені п’ємо вино, цілуємося, займаємося сексом. Для мене це був перший досвід зйомок постільних сцен, настільки відвертих і чуттєвих. І тут мені, звичайно, дуже пощастило з партнерами, пашею і женею, з ними було дуже комфортно працювати. І взагалі, на знімальному майданчику цього фільму мені завжди було якось спокійно, напевно, тому що той, хто керував кораблем, наш режисер, теж був дуже спокійний і впевнений в тому, куди ми пливемо. Про цей проект у мене приголомшливі спогади. Це було дійсно дуже красиве, дуже включене подорож в кіно, в світ героїв цієї історії. Було дуже здорово, і я рада, що ми це зробили!» – вторила партнеру дарина мельникова.

У проекту вже щаслива фестивальна доля: фільм став переможцем найстарішого міжнародного кінофестивалю незалежного кіно worldfest-houston в номінації “кращий режисерський дебют«; заслужив спеціальну згадку журі фестивалю hollywood new directors; був представлений в основних конкурсних програмах міжнародного кінофестивалю жінок-режисерів» жіночий погляд”, монреальського фестивалю незалежного кіно.

Апалина анна