“нічим було платити няні”: олена борщева пішла з comedy woman через непристойно низькі гонорари

372

Багато хто знає олену борщеву як беззмінну учасницю телешоу на тнт comedy woman. Комедійна актриса пропрацювала на сцені проекту практично до самого закриття. При цьому всі ці роки в мережі ходили легенди про непристойний заробіток і нечуваних гонорарах всіх учасниць.

Коли олена оголосила про свій відхід, телеглядачі дивувалися: як можна розлучитися з роботою мрії? хтось запідозрив, що артистка з головою пішла в материнство, а хтось розмірковував про те, що борщова вирішила зайнятися яким-небудь власним проектом.

Як виявилося, причина в рази простіше. Олена зізналася, що просто хотіла розвиватися далі. Зарплата у резиденток зовсім невелика, а роботи було нереально багато. Актрисі доводилося йти на зйомки і репетиції в той час як її дочка потребувала батьківської уваги.

“коли я пішла з comedy woman, друзі говорили:” ти зовсім з дуба звалилася?”думали, що у нас були гонорари такі ж, як у резидентів comedy club — харламова, батрутдінова, мартиросяна і так далі. Але у дівчат зовсім інша ситуація. Контракт був, а заробітків небагато, особливо спочатку. Доходило до того, що няні нічим було платити. У той період нерідко траплялося таке, що чоловік валера заробляв більше», — розповіла борщова.

Зараз гумористці сорок років. Вона успішна кар’єристка, консалтинг-директор, любляча дружина і мама двох чудових дочок. Олена пишається, що разом з чоловіком змогла самостійно домогтися поваги з боку колег. Артистка ніколи не випрошувала собі підвищення і не переступала через свої принципи заради досягнення цілей.

«валера пройшов навчання як персональний тренер, я влаштувалася в консалтинг. Починали ми зі знімною квартири, потім на етапі будівництва купили однушку в підмосков’ї, продали її і ось так, потихеньку, прийшли до своєї нинішньої квартирі одного разу в монолозі я розповідала і про те, що в молодості п’ять років горбатилася в квн, квазімодо грала, потім три роки в comedy — мартиросяну бігала за пивом через дорогу. Так що я багато чого домоглася до своїх сорока”, – ділилася борщова.

Крім того, олена продовжує працювати у своєму улюбленому жанрі – стендап-комедії. Колеги відзначають, що у гумористки можна повчитися не тільки грамотності і професіоналізму, а й нескінченній харизмі і безпосереднього ставлення до себе. Борщова частенько іронізує над власною зовнішністю, за що її так полюбили росіяни.

” коли я пішла з сomedy, перші два роки шукала себе. Вела і концерти, і свою програму на радіо, і власне кулінарне шоу. Але головне були стендапи, що займали практично весь час. Мені хотілося напрацювати програму, з якою можна було б самостійно виступати. У підсумку за пару років написала концерт”, – розповіла борщова.

Сім’ї олени борщової в місяць треба трохи більше 500 тисяч рублів на місяць. За її словами, цієї суми цілком вистачає для комфортного проживання в москві.

Ще рік тому артистка скаржилася, що через пандемію її доходи і зарплата чоловіка різко впали. Виступи як і раніше урізують, вистави скасовують, а перехід в онлайн поки що так і не приносить бажаних фінансів.

123…16

Олена борщева-володарка унікальної зовнішності, що запам’ятовується і вродженого почуття гумору

дивитися галерею

Женя мациніна