М’яке і ефективне очищення: 27 засобів для догляду за шкірою обличчя

372

Очищення-один з найважливіших етапів у щоденній б’юті-рутині. Саме гель, пінка або мус очищають обличчя від скопилася за цілий день бруду, залишків косметики і готують шкіру до подальших етапів догляду: зволоження і живлення. Крім того, багато очищаючі засоби несуть в собі і лікувальні властивості, запобігаючи появі почервоніння і борючись з висипом вугрів.

тонізуюча пінка для вмивання для всіх типів шкіри з вітаміном с adt&fact, 490 рублів

Тонізуюча пінка для вмивання для всіх типів шкіри з вітаміном с і комплексом м’яких павів, які очищає шкіру від пилу, поту, себума та інших забруднень з навколишнього середовища, не пересушуючи її. Вітамін с надає пінці тонізуючий і освітлюючий ефект, зміцнює судини, вирівнює тон шкіри.

заспокійливий очищаючий гель cicaplast lavant b5, la roche-posay, 976 рублів

Приємна піниста текстура очищає, зволожує і помітно заспокоює, не залишаючи відчуття сухості. Оптимальна переносимість була підтверджена в ході тестування на чутливій шкірі під контролем дерматологів, педіатрів, гінекологів, офтальмологів.

оновлюючий гель для вмивання з гліколевої і фітинової кислотами glycolic renewal cleanser skinceuticals, 3246 рублів

Ефективно оновлює шкіру завдяки вмісту гліколевої кислоти у високій концентрації (8%), яка сприяє ослабленню зв’язків між клітинами у верхніх шарах шкіри і активізує клітинне оновлення. Формула гелю збагачена фітиновою кислотою і екстрактом листя алое.

очищаючий освіжаючий гель vichy purete thermale, 1254 рубля

Перший очищаючий гель, який видаляє всі види забруднень: частинки бруду, пилу, надлишок шкірного сала. Засіб пом’якшує дію жорсткої води і є гіпоалергенним. Протестовано під контролем дерматологів.

+17

Анастасія антоновська