“неправильні” смокі єви грін в ролі артемісії

415

Вітаю всіх любителів макіяжу!

Я великий шанувальник кіно і не могла пройти повз флешмоб, завдання якого повторити макіяж вигаданого персонажа.

Але з вибором героїні у мене трапилася заминка і я звернулася до колективного розуму instagram, який ніколи мене не підводив. Мені накидали безліч цікавих варіантів, один іншого краще. Найбільше мене зачепив незвичайний образ єви грін з фільму ” 300 спартанців: розквіт імперії».

Недбалі, витягнуті горизонтально смоки, активне нижню повіку — в схожому стилі єву фарбують на заходи. Частенько, в поєднанні з червоною помадою.

Так актриса відгукується про свого персонажа: “артемісія існувала в історії: це великий ватажок, який воював на боці персів. Моя героїня була закохана в своє ремесло, і в цьому відношенні у неї не було вад. Але вона ненавиділа чоловіків, для неї всі вони були особистими ворогами. І вона не терпіла їх слабкості, зневажала їх боягузтво і небажання виконувати накази.”

Прототип на образ у фільмі не схожий від слова зовсім, так що займемося придуманої сценаристами артемісією.

Коли мене в минулому макіяжному флешмобі критикували за те, що я вибрала в якості натхнення не схожу на себе актрису скарлетт йоханссон, багато, чомусь, в коментарях запропонували єву грін. Думаю, ми з нею схожі не більше, ніж зі скарлетт, але ж це і не потрібно, правда?

Ну що, почнемо? “голе” обличчя (який жах).

Насамперед я наношу базу під тіні. Весь список використаної косметики буде внизу поста.

Далі гелевою підведенням пробую побудувати форму для макіяжу очей. Тоном особи займуся пізніше, раптом щось доведеться виправляти. Особливість даного образу в тому, що тушевка сильно витягнута, спрямована в сторону (а не вгору) і великий акцент зроблений на нижню повіку.

Сильно не намагаюся, макіяж жінки-воїна може бути злегка неакуратним ))

Не сказати, що така форма сильно компліментарна моїм очам. Нависає повіку не приховано, немає висхідних ліній. Але зате є абсолютно нова форма очі.

Далі я наношу тон і консилер. Намагаюся підводки не торкатися.

Брови. Для мене такі брови вкрай незвичайні. По-перше, початок брови дивиться не назовні, як я звикла, а всередину. По-друге, брову, як і форма ока, витягнута практично горизонтально. По-третє, волоски зачесані не вгору, а в сторону і вниз. Дивно, правда?

Ці прийоми візуально надають особі нахмурений вигляд. Для повсякденного життя такий ефект навряд чи бажаний, але ми ж говоримо про артемісії.

Контуринг. У єви грін прекрасно окреслені вилиці і точений носик, у мене ні того, ні іншого. Я роблю кремову корекцію стіком abh.

Вилиці малюю за чоловічим типом – до куточка рота.

Гарненько припудриваюсь і дублюю корекцію сухим скульптором в самому сірому відтінку.

Беру палетку тіней naked smoky і заповнюю підкладку відтінком мокрого асфальту.

Трішечки тушую краю. Бачу, що виходить занадто акуратно. Але давайте уявимо, що артемісія тільки прокинулася, нафарбувалася і поки не встигла ні з ким побитися.

Промальовую деталі маленькою пензликом і трохи розтушовую тіні зверху і знизу відтінком сірого світліше.

Фарбую вії і додаю кілька пучків на кожне око.

І останні штрихи-холодні рожеві рум’яна в невеликій кількості і чорна помада. Givenchy-це твій зоряний час. Саме такий натуральний відтінок губ мені тут потрібен.

Ось і все. Позувати мені було вкрай складно. Посмішка мене прикрашає, а похмурі брови і гордовита усмішка — не дуже. Але я старалася.

Косметика, яку я використовувала в макіяжі.

База під тіні smashbox 24

Гелева підводка mac blacktrack

Тональна основа estee lauder futurist у відтінку 1n2 ecru

Консилер tarte shape tape у відтінку 16n

Кремовий контур abh у відтінку fawn

Dior rouge blush 823 independent

Пудра tarte smooth operator

Рум’яна the balm downboy

Гель для брів art-visage

Олівець для брів lamel insta puff brows 101

Туш lancome hypnose

Клей для вій duo

Палетка тіней urban decay naked smoky

Помада givenchy night noir 01 night in light

Спасибі всім, хто дочитав!

Світлана.