Службовий роман? олександр паль зацілував заміжню стеклову у всіх на виду

408

Ось це новини! пройшов всього лише другий день» кінотавра”, а вже розгорілися такі пристрасті. Скажемо чесно, ми абсолютно не підозрювали, що взагалі побачимо феєрію почуттів на червоній доріжці. Сочинський кінофестиваль-це все-таки не місце скандалам і інтригам.

Навпаки, всупереч масштабу, це абсолютно сімейний захід, де зірки сто років дружать з фотографами, а журналісти вже на «ти» з нерозлучними друзями-знаменитостями.

Напевно, саме ця дружня атмосфера і розслабила гостей першого конкурсного дня «кінотавра». Дрес-код помітно спростився, а емоції стали більш виразними. Причому настільки, що обійми в якийсь момент перестали бути простим позуванням для камер, а поцілунки знаком вітання.

Так-так, ми говоримо саме про спільні кадри олександра паля та агрипини стеклової. Актори презентували фільм “день мертвих” віктора рижакова, в якому зіграли головні ролі. В якості одних з головних героїв дня колеги затрималися перед фотографами. Агрипина затишно влаштувалася в обіймах олександра, а той поцілував її раз, ще раз, ще багато-багато разів…

«у чому проблема? — – запитаєте ви. – хіба не кожен день актори обіймаються і цілуються перед камерами?». Кожен, але не в тому випадку, коли у кожного з дійових осіб є офіційна друга половинка. Так, паль досить скритний і рідко коментує особисте життя, але в травні його фотографії з єлизаветою янковською потрапили в усі російські змі.

Олександр відзначав великдень разом з коханою в колі її сім’ї. Оксана фандера опублікувала фотографії дочки з обранцем, і знімки досі зберігаються в її instagram. Значить, як мінімум на той момент у закоханих все було прекрасно — на радість їх фанатам, які обожнюють цю талановиту пару.

48-літня агрипина вже багато років щаслива в шлюбі з володимиром большовим. Подружжя познайомилося ще в “сатириконі” і з тих нерозлучні. У instagram рудоволосої актриси можна знайти милі фотографії з чоловіком, опубліковані на честь дня святого валентина.

І знову ми заходимо в глухий кут: офіційні відносини є, чуток про сварки не спостерігаються. А поцілунки були!

Романтичні знімки можна було б пояснити підігрівом інтересу до майбутнього фільму, але ні: у стрічці рижакова колеги зіграли матір і сина, що ніяк не передбачає подібних сцен. Хоча, може бути, це ми надто консервативні — що скажете, пояснити ці поцілунки службовим романом або творчою професією і атмосферою «кінотавра»?