Стан здоров’я лариси гузєєвої 8 жовтня 2021 року: ковід міг бути наслідком іншої хвороби

458

Півтора тижні тому шанувальники знаменитої актриси і зірки шоу «давай одружимося» жахнулися від несподіваних заголовків: телеведуча госпіталізована в комунарку. Відразу ж запідозрили ковід, адже саме туди відвозять пацієнтів, у яких підтвердився діагноз. Стан здоров’я лариси гузєєвої 8 жовтня 2021 року більш ніж серйозний, тому за неї зараз б’ються лікарі головної ковидної лікарні росії.

Телеведуча не стала йти від відповіді і швидко вийшла на зв’язок з палати, зізнавшись, що дуже боїться вірусу. “я захворіла цією гидотою, а хто застрахований? лікувавши. Прошу всіх: не дзвонити мені і моїй родині. Поставте себе на моє місце. Мені і так страшно”, – написала гузєєва. Її передплатники дивуються: як же вона захворіла, якщо відомо, що зірка дуже педантична в питаннях безпеки?

Під час піку пандемії від коронавірусу помер оператор програми «давай одружимося», що глибоко поранило ларису. З того моменту вона посилила контроль за дотриманням санітарних правил на майданчику і різко висловлювалася проти тих, хто порушував карантин.

Однак хвороба все-таки наздогнала артистку в криму. Про причини, які привели зірку до поточного стану, можна міркувати довго: і відсутність засобів захисту, і низький рівень імунітету, і переохолодження в холодному морі могли вплинути на стан здоров’я лариси гузеевой 8 жовтня 2021 року. Всі ці причини можуть бути реальними тільки в тому випадку, якщо телеведуча заразилася ковидом ще на півострові. А якщо ні?

Ми звернулися до лікаря-терапевта і пульмонолога асмік румянцевої, яка винесла цікаве припущення: коронавірус міг бути тільки наслідком вже наявного захворювання. Тобто заразитися вона могла безпосередньо в комунарці.

Гузєєва ділилася кадрами, на яких купається в крижаній воді, щоб «спалити жир». Лікар каже-такий підхід не просто помилковий, але і небезпечний. “цілком можливо, що вона переохолодилася до такої міри, що захворіла бактеріальною пневмонією, — пояснює експерт. – з цією пневмонією вона потрапила в комунарку, де заразитися легше легкого, це ж зосередження вірусу. І там вона могла його підчепити. І на тлі почалося погіршення, що цілком логічно”.

І погіршення дійсно є. Стан лариси гузеєвої описується як середньої тяжкості, а площа ураження легень, за останніми даними, становила сім відсотків. Відомо, що ларису гузєєву почали лікувати новітнім препаратом за 50 тисяч рублів, щоб запобігти цитокіновий шторм.

Цей факт насторожує сторонніх лікарів, адже зазвичай такі методи не застосовують, якщо ураження легень становить менше 50%. Так може бути, ми знаємо далеко не всю правду про стан здоров’я лариси гузєєвої 8 жовтня 2021 року?