Фестиваль здоров’я і «сад ароматів»: куди сходити 25 вересня в москві

305

25 вересня з 12 до 17 години для всіх бажаючих відкриє свої двері фестиваль здоров’я «якщо у вас є серце» . Захід покликаний привернути увагу москвичів до профілактики та своєчасної діагностики серцево-судинних захворювань, які є основною причиною смертності в росії[1].

На фестивалі здоров’я “якщо у вас є серце” для відвідувачів будуть організовані безкоштовні програми скринінгу та персональні бесіди з лікарями-кардіологами про підтримку здоров’я серця і судин. Серед тропічних рослин пройде серія лекцій відомого лікаря-кардіолога за темами діагностики, профілактики та прихильності лікуванню серцево-судинних захворювань.

В рамках фестивалю, що проводиться за підтримки фармацевтичної компанії «серв’є» і виробника вимірювальної техніки a&d напередодні всесвітнього дня серця, гостей чекає відкриття експозиції «сад ароматів» . Там буде зібрана колекція рослин з запашними квітками і листям. Відвідувачі зможуть насолоджуватися запахами троянд, півоній, флоксів, лілій, тубероз, лаванди, евкаліпта, флоксів та інших представників флори.

Програма фестивалю:

12:00 — 17:00 робота безкоштовних діагностичних станцій для оцінки індивідуальних показників здоров’я, виявлення факторів ризику серцево-судинних захворювань та бесіди з лікарями у фойє оранжерейного комплексу:

13:30 — 14:00 урочисте відкриття «саду ароматів» за участю офіційних осіб (представники посольств, керівники федеральних і регіональних органів влади, експертне співтовариство)

14:00 — 16: 45 серія зустрічей з лікарем-кардіологом антоном володимировичем родіоновим, к.м. Н., доцентом кафедри факультетської терапії № 1 лікувального факультету першого мгму ім. І. М. Сеченова в субтропічній оранжереї.

15:00 — 15:45 лекція ” навіть найефективніші препарати не допомагають, якщо їх неправильно приймати»

дата і час: 25 вересня, 12:00-17:00

[1] за даними росстат, в 2019 році різні патології серця і кровоносної системи стали причиною летального результату в 49,27% випадків.

Юлія іоніна