«я буду розбиратися»: ольга бузова розповіла, що не отримала гонорар за ” чудесного грузина»

384

Скандал між телеведучою ольгою бузовою і керівництвом театру мхат з кожним днем обростає новими подробицями. Цього разу з’ясувалося, що співаючої ведучої не виплатили гонорар за попередні вистави.

Днями ольга бузова зробила недвозначну заяву в ефірі однієї з телепередач. Ведуча розповіла, що була шокована тим, що новий директор мхату володимир кехман повідомив їй про скасування вистав з її участю в простому текстовому повідомленні.

«кехман написав мені повідомлення і сказав, що це тільки бізнес», — зазначила бузова в інтерв’ю.

Вона додала, що після того, що сталося керівництво театру не виходить з нею на зв’язок. Співачка натякнула в прямому ефірі, що їй навіть не заплатили за вистави.

” справа в тому, що зі мною не виходять на зв’язок. Я як людина, яка дотримується закону в усіх відношеннях, буду вирішувати цю обставину зі своїм адвокатом».

Про виступ ольги на театральній сцені висловлювалися багато. Відомий продюсер йосип пригожин і зовсім заявляв, що саме він став причиною її призначення. На думку продюсера, запрошення співаючої телеведучої в постановку одного з кращих театрів росії можливо лише в «епоху хайпа».

«я винен у тому, що вона там опинилася. Ми два місяці вели переговори, щоб валерія зіграла роль. Оля-молодець. Вона в цьому сенсі геніальна. Тепер вона може сміливо писати, що грала в мхаті. Вона ж грала в мхаті, вона ж не збреше. В принципі давайте завтра назвемо“тікток-мхат”. І нехай там тіктокери грають. А що ні то?» – сказав він.

Нагадаємо, що новий гендиректор мхату імені горького володимир кехман прийняв рішення перенести на невизначений термін спектакль, в якому бере участь ольга бузова. Причиною такого рішення кехман назвав низький продаж квитків. Зниження попиту нібито було пов’язане з коронавірусними обмеженнями. Однак, з’явилася чутка про те, що низькі продажі насправді пов’язані з присутністю в акторській трупі співаючої ведучої.

Сама ольга бузова абсолютно не згодна із заявою, що квитки на спектакль з її участю погано продаються. У своєму instagram телеведуча опублікувала скріншот сайту, який свідчить, що всі квитки, навпаки, розкуплені. При цьому ольга зазначила, що місця були повністю розкуплені навіть без реклами вистави.

Бузова побажала театру таких же аншлагів, які були на постановці «чудовий грузин». На думку артистки, генеральний директор дав указ скасувати виставу і повідомити, що це пов’язано з поганим продажем квитків. Таке твердження ольга вважає безглуздим. Артистка також впевнена, що кехман відчуває до неї особисту неприязнь.