Стан здоров’я лариси гузєєвої 10 жовтня 2021 року: лікують уколами за 50 тис і кисневим шоломом

533

Головна сваха країни тиждень тому підтвердила, що заразилася ковидом. З чуток, рішення про госпіталізацію вона прийняла сама, зробивши експрес-тест на коронавірус, який дав позитивний результат. Симптоми захворювання були стандартними: висока температура, ознаки грві. Стан здоров’я лариси гузєєвої 10 жовтня 2021 року ускладнено ще однією недугою — телеведуча скаржилася на біль у нирках.

Шанувальники зірки вирішили, що вся справа в переохолодженні, яке актриса сама влаштувала з метою боротьби із зайвою вагою. Не секрет, що вона давно скаржиться на непокірні кілограми, які все ніяк не може скинути, і, мабуть, вирішила застосувати радикальні методи для схуднення, плаваючи в крижаній воді. У мережі видихнули, мовляв, справа в застуді, і все пройде.

Ми звернулися до лікаря-пульмонолога рустема насретдінова, який пояснив, що біль в нирках цілком може бути ознакою ковіда, так як в першу чергу від нього страждає серцево-судинна система, а значить, судини в нирках просто могли зреагувати першими. Так і вийшло: лікарі в комунарці виявили у лариси коронавірус і взялися за лікування.

Зірка не приховувала, що дуже боїться ускладнень, тим більше, що змі рясніють заголовками про те, як черговому знаменитому пацієнту стало гірше в лікарні. Стан здоров’я лариси гузєєвої 10 жовтня 2021 року можна вважати стабільним, проте перед цим телеведуча пережила серйозну кризу. Відсоток ураження легенів став рости, і медики задумалися про нові способи лікування.

Телеведучій запропонували зробити переливання плазми перехворілого ковидом пацієнта. Такий метод широко використовують не тільки в росії, але і по всьому світу, але у нього є істотний недолік — експертне співтовариство ще не підтвердило його раціональність. Тобто немає чітких доказів того, що плазма допомогла б гузеевой, і вона від процедури відмовилася.

Тим часом відсоток ураження легень зростав, і лікарі прийняли рішення підключити “артлегіа” – препарат російського виробництва, що знижує імунну відповідь організму. Ліки повинні були зупинити ураження легеневої тканини, яке стрімко зростало. Коштує таке диво-засіб недешево, 50 тисяч за ампулу. Про хід лікування нічого не було відомо, але, судячи з усього, воно не дало потрібних результатів.

У змі з’явилися повідомлення про те, що стан здоров’я лариси гузєєвої 10 жовтня 2021 року погіршився: ліва легеня уражена на 50%, права — на 60%. Ходили чутки, що лікарі в комунарці готові під’єднати телеведучу до кисневого шолома. Апарат нагадує скафандр з декількома трубками, і використовують його для пацієнтів в критичному стані для того, щоб уникнути інтубації — підключення через трубку в горлі.

Чи дійшла справа до шолома, невідомо. Поки що зірка скаржиться тільки на задишку і, за інформацією в змі, може дихати самостійно. Стан здоров’я лариси гузєєвої 10 жовтня 2021 року оцінюється як середньої тяжкості, але стабільний, а значить, погіршень немає. Сподіваємося, це була остання криза, про яку ми повідомили, і скоро головна сваха піде на поправку.

Єлизавета чепрасова