Перед зникненням світлична погрожувала відписати три московські квартири молодому коханцеві

656

Ось уже п’ять днів як загадково зникла актриса світлана світлична. Шукають родичі, шукає поліція, навіть глава скр олександр бастрикін взяв ситуацію на контроль і стежить за тим, що відбувається.

Але поки результату немає, зірка “діамантової руки” немов крізь землю провалилася. Родичі не виключають, що вона може ховатися у когось із приятелів, а на зв’язок не виходить спеціально, щоб привернути до себе увагу. Відносини в родині не з простих і це могло змусити жінку на дивний вчинок.

Але є й інша версія: актриса страждає деменцією, вона могла просто вийти на вулицю і загубитися. В такому випадку відшукати знаменитість буде дуже непросто і життю 81-річної жінки загрожує серйозна небезпека.

Незадовго до зникнення світлична зізнавалася, що сама себе не впізнає.

Про це ж багато разів говорила і її подруга — лікар олена перелигіна. Світлана опанасівна може втратити телефон або відключити його і забути.

Вона не відразу впізнає друзів і рідних, плутається в подіях, а ще все частіше сприймає себе тією самою світланою світличною з кіно: молодий, фатальний, що зводить чоловіків з розуму.

До речі про чоловіків, з ними вона дуже легко йде на контакт, особливо якщо це молоді люди.

Трохи більше року тому в житті актриси з’явився молодий друг — актор іван ніколаєв. Незважаючи на різницю в 43 роки, у пари знайшлося дуже багато спільних інтересів. Іван з теплом дивився на вікову супутницю, а світлана опанасівна немов розцвіла.

Звичайно ж, поповзли чутки, що у пари роман. Чоловік спростовував їх, наполягав, що з великою актрисою його пов’язує тільки дружба, а знайомі вони більше 12 років. Але у світличної був зовсім інший погляд на те, що відбувається: вона навіть обмовилася, що може ще раз вийти заміж.

А потім заговорила про спадщину. За своє життя вона стала господинею декількох квартир в москві, колекції прикрас, антикварних меблів.

Актриса раптом заявила, що не залишить синові і онукам ні копійки. А все тому, що її намагаються зжити зі світла. Нажите добро вона відпише чужій людині, яка добре до неї ставиться.

Не складно здогадатися про кого в цей момент думала світлична.

” він мені здається небезпечним чоловіком, тому що з такою різницею у віці… Або це відхилення. Мені здається, він якось за нею доглядає. І вона, звичайно, дуже розташована», –

Кілька разів говорила перелигіна.

Ось і після зникнення знаменитої актриси на івана стали дивитися з особливим інтересом. А що якщо вона встигла оформити заповіт?

Виходить тоді саме він стане основним спадкоємцем значного стану.

Отримає трикімнатну квартиру в сталінці на ленінському проспекті. Нерухомість в погонному проїзді, куди актриса перебралася з ясенево і ще одну квартиру. Приблизна вартість всіх трьох об’єктів коливається від 65 до 80 мільйонів рублів.

Сам актор ці припущення називає дурницями. Каже, що зідзвонювався з приятелькою за тиждень до її зникнення.

Світлана опанасівна розповіла про переїзд, поділилася, що в гостях у неї невістка ольга. Жодних скарг від пенсіонерки іван не почув.

Житло в погонному проїзді було придбано нещодавно. Кажуть, актриса до останнього не хотіла їхати зі своєї квартири і навіть шукала адвоката, щоб визнати угоду з продажу її квартири недійсною.

У день зникнення теж було багато дивацтв. Вона дзвонила рідним з незнайомого номера телефону і влаштувала скандал. А ще хтось викликав їй швидку допомогу на кіностудію ім. Гіркий. Там вона відчула себе неважливо, але відмовилася від госпіталізації. Що саме актриса робила на кіностудії — залишається тільки гадати. Можливо вона не усвідомлює, що вже не знімається в кіно, але за старою пам’яті повернулася на звичну локацію.

У квартирі також знайшли рюкзак з її документами і грошима, причому сума виявилася дуже значною. Якщо говорити про викрадення, то злочинці напевно прихопили б з собою гроші.

Але, швидше за все, вона готувалася до втечі самостійно, тільки нічого не взяла з собою.

Син актриси підтвердив, що мати пішла з дому в шубі, капелюсі і повсякденному одязі.

Не виключено, що світлана опанасівна вийшла з квартири, щоб трохи прийти в себе, заспокоїтися. Поруч з її новим будинком великий ліс-лосиний острів. Пенсіонерка могла відправитися уда на прогулянку і згинути.

У поліцію ж надходять суперечливі дані: то в одному, то в іншому кінці москви бачили жінку, схожу на актрису.

Востаннє “світличну «помітили біля станції метро» тургенєвська”, вона просила милостиню. А потім актриса відзначилася біля метро “стрітенський бульвар”, де теж жебракувала.

123…17

Світлані світличній 81 рік і останні кілька днів вона не сходить з інформаційних стрічок

дивитися галерею